Zafer Partisi 1.Sıra Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Erman Koçana “  Büyüklerimizi seviyoruz ve sayıyoruz. Büyüklerimize diyoruz ki, gençler de siyaset yer almalıdır. Karamürsel'e güzel hizmetler verebilmek için Zafer Partisi 1.Sıra Karamürsel Belediye Meclis Üyesi oldum.” Dedi.

Gazetemize açıklamada bulunan Zafer Partisi 1.Sıra Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Erman Koçana “ Karamürsel'in kaybolan yıllarını geri vermek üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde ilçe halkımızın desteğini bekliyorum. Siyasette gençlere değer ve yer vermenin zamanı gelmiştir.”

Erman Koçana Kimdir?

1983 İzmit doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Amiral Karamürsel İlköğretim Okulu'nda ve Özel Seymen Lisesi'nde, yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır. Mezuniyetini takiben, askerlik görevini gönüllü olarak iç güvenlik bölgesinde icra etmiş, tim komutanı sıfatıyla kaçakçılıkla ve terörle mücadeleye katkıda bulunmuştur. Uluslararası Savunma Silahları Birliği (IDPA) lisanslı atıcısıdır ve Aikido'da siyah kuşak sahibidir. Aynı zamanda, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreterlik görevini yürütmektedir. 15 yıldır Karamürsel'de ticari faaliyetini sürdürmektedir. Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü rahmetli Semih Koçana'nın oğludur.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı