HABERİN ALTINDA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ..
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından bugün saat 12.00' de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

5 yıl içerisinde Kocaeli'nde yapılacak çalışmalar görüşüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın” önümüzdeki süreci değerlendirdik. Önümüzdeki süreçlerde nasıl çalışma yapacağımızı değerlendirdik. Bu kent için daha güzel çalışmalara nasıl vesile olacağını değerlendirdik. Ağırlıklı olarak Karamürsel Belediye Başkanımızın çalışarak geldiği notlar üzerinden konuştuk ve hatta gülüştük.

Büyükakın “ Güzel bir görüşme oldu

Önümüzdeki süreçte şehrimizin daha iyi hizmet alması için, şehrimizin insanlarını daha mutlu etmek için en iyi nasıl hizmet üretiriz. Problemler çıkarsa onları nasıl çözeriz ve nasıl yönetiriz konusunda da mutabakata vardık. Güzel bir görüşme oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlk fırsatta bende onları ziyaret edeceğim. Hayırlı olsun diyeceğim.” Dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı “ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Öncelikle kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir ev sahipliği yaptı. 3 belediye başkanım ile birlikte geldik. Gelmeden önce mevkidaşım Şahin beye de bilgi verdik.Şahin bey inde programı nedeniyle bugün katılamadı. Güzel bir görüşme oldu. 5 yıl içerisinde kentte ne verebiliriz konusunda görüştük. İletişimi daha çok güçlendirme adına istişarelerde bulunduk. Bundan sonraki süreçte kentimizi hep beraber daha güzel hizmetler yapmak için görüşme yaptık. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “ Sayın başkana ve yeni dönemde seçilmiş tüm belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize hayırlı olsun temennilerimizle başarılar diliyorum. Bugünde başkanımıza hayırlı olsun temennilerimizi iletmek üzere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine kabulleri için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde herkesin Allah yardımcısı olsun. Güzel hizmetler hep birlikte yapmak nasip olsun.” Dedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe “ Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bize güzel bir ev sahipliği yaptı. İnşallah 5 yıl içerisinde Derince halkı olmak üzere Kocaeli halkına inşallah çok güzel hizmetler yapacağız. Uyumlu bir şekilde götüreceğiz. Bizler halka hizmet için buradayız. En güzel şekilde yapacağımıza inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık “ Öncelikle başkanım ve çalışma arkadaşları güzel bir ev sahipliği yaparak bizleri ağırladılar. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde ahenkli ve uyumlu bir şekilde Kocaeli'mize hizmet etmek için çalışacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bizde alt kademe başkanları olarak kendi bölgelerimizde halkımızdan almış olduğumuz yetki ile onlara en iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapacağız. Tekrar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza güzel bir ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.
HABERİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞÖYLE,

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı