31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlerde yeni Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık ve ekibi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri bugün İlhan Çınar Alanında çok kalabalık ve görkemli ortamda kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve milli egemenliğin tesis edilmesinde önemli bir görev üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl Türkiye'de kutlanmaktadır. Dünya'da sadece çocuk bayramı olarak kutlanan ülke Türkiye'dir.

İlhan Çınar Alanı doldu taştı

Karamürsel 'de bugün tarihi an yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen ilk kez en coşkulu kutlama etkinliklerine katılan çocuklar bugün İlhan Çınar Alanını doldurdu.

Başkan Çalık “ Çocuklar ülkemizin geleceğidir”

Kutlama etkinliklerinin başında konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık” milli bayramlarımız, dini bayramlarımız bizi biz yapan değerlerimizdir. Ortak noktalarımızdır. Hep beraber mutluluğumuzu paylaşmamız gereken günlerdir.

Kurtuluş savaşı sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün önderliğinde ciddi bir mücadele verilirken, vatanı düşman işgalinden kurtarmaya çalışırken aradığı meşrutiyeti halkta bulmuştur. Milletini arkasına almıştır. Milletin aldığı güçle milli mücadeleyi sürdürmüştür. Türkiye Büyük Millet Meclisini açmıştır. TBMM den büyük mücadele yürütmüştür. Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı diyoruz. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104.yıl dönümüdür. Hepimize kutlu olsun. TBMM demek anlaşmak, uzlaşmak demektir. Halkın katılımı demektir. Halkın temsilcilerinin halk için mücadele ettiği yer demektir.

23 Nisan Çocuk Bayramı uluslararası olarak tek çocuk bayramıdır. Gazi Mustafa Kemal' in çocukların geleceğine armağan ettiği bayramdır. Bu çocuk bayramı Karamürsel de çok coşkulu bir şekilde hep beraber kutlamayı arzu ettik. Karamürsel Belediyesi olarak bundan önceki yıllara göre daha şenlikli, daha coşkulu, daha bir farkındalıklı bir bayram kutlaması yapmak istedik.

KARSAD'da ki etkinlik alanından başlayarak İlhan Çınar Alanındaki etkinliğimizi devam ettiriyoruz. Akşam ki farklı etkinliklerimiz ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını şanına yakışır bir şekilde kutlamak istedik.

Bugün İlhan Çınar Alanını doldurduğunuz için çok duygulandım. Çok hoşuma gitti. Herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Etkinlikleri çocuklar çok sevdi

Çocuklar için Etkinlikler

15.00 ile 22.00 saatleri arasında Karamürsel İlhan Çınar Alanında İllüzyon gösterisi, Bubble Şov, Şarkı Bahçesi, Çocuk Şarkıları Konseri, Animasyon Ekibi, Yarışmalar ve Danslar yer aldı.

Dev Oyun Grupları

15.00 ile 22.00 saatleri arasında Karamürsel İlhan Çınar Alanında Dev Dart Oyunu, Şut 90 Oyunu,Dev Janga Oyunu

Çocuklar İçin Atölyeler

15.00 ile 22.00 saatleri arasında Karamürsel İlhan Çınar Alanında Kukla Atölyesi, Resim Atölyesi, Sosis Balon Katlama ve Yüz Boyama

Çocuklar İçin İkramlar

15.00 ile 22.00 saatleri arasında Karamürsel İlhan Çınar Alanında Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır İkramları yer aldı.

Açık Hava Sineması

Karamürsel İlhan Çınar Alanında saat 20.00 de çocuklar için Açık Hava Sineması yer aldı. Açık Hava Sinemasında çocuklara Patlamış Mısır ile Gazoz ikramlarında bulunuldu.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı