Karamürsel de 5 yıl kaymakam olarak görev yapan Ahmet NARİNOĞLU nun Tekirdağ Vali Yardımcılığına atanmasının ardından İstanbul Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Osman Aslan CANBABA nın Karamürsel Kaymakamlığına ataması yapılmıştı

Karamürsel e atanan kaymakam Osman Aslan CANBABA görevine başladı.

Gazetemiz olarak Karamürsel e yeni atanan Kaymakam Osman ASLAN CANBABA ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledik.

Kaymakam Osman Aslan CANBABA Kimdir?

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan CANBABA, 1966 yılında Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini burada yaptıktan sonra lisans ve yüksek lisans eğitimlerini İstanbul Üniversitesi'nde tamamladı.
Mezuniyetinden sonra sırasıyla Altınyayla / Burdur, Ahırlı / Konya, Erzurum (Vali Yardımcılığı), Hafik / Sivas, Bahçe / Osmaniye, Ula / Muğla, Suluova / Amasya, İzmir/Narlıdere İstanbul / Bayrampaşa ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. 

08/08/2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Atama kararnamesi ile Kocaeli İli Karamürsel İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan Osman Aslan CANBABA evli ve üç çocuk babasıdır. 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı