Kaytazdere ye 5 yıl içerisinde görülmemiş hizmetler kazandıran ve kısıtlı bütçe ile geçtiğimiz seçim vaatlerinin yüzde 90 sını yerine getirerek verdiği tüm sözlerin arkasında duran Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ın başarılı çalışmalarından rahatsız olan iktidar partisine mensup belediye meclis üyeleri meclis toplantısında Kaytazdere Belediyesine devlet tarafından verilen hibe krediye onay vermeyerek Kaytazdere halkına, Kaytazdere Beldesine ve Kaytazdere Belediyesine ihanet ettiği öğrenildi.

Şayet Kaytazdere Belediye Meclis Üyeleri, Kaytazdere Belediyesine devlet tarafından verilen hibe krediyi meclis toplantısında onay vermiş olsalardı, Kaytazdere Beldesindeki bozuk yollar asfalt ve parke taşı ile döşenmiş olacaktı ve Kaytazdere halkı daha rahat ortamda yaşamlarını sürdüreceklerdi.
Kaytazdere Halkının ve Kaytazdere Belediyesinin  geleceği ile oynayan  AKPARTİ Kaytazdere Belediye Meclis Üyelerine Kaytazdere Belde Halkı hesap sormalıdır. 

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal bugün gazetemizi ziyaret etti

Gazetemizi ziyaret eden Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ı, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ahmet Öz, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Figen Keskin Öz ile Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Eren karşıladı.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kaytazdere Belediyesinin 5 yıl içerisinde yaptıkları çalışmalarının yanı sıra 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilmesi durumunda Kaytazdere Beldesine kazandıracağı birbirinden güzel projeleri anlattı.

Başkan Ali Kangal, tarafsız yayın yapan her kesime hitap eden bütün siyasi partilere eşit davranan gazetemiz ve ekibimize başarılar diledi

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öz,” Kaytazdere Beldesine güzel hizmetler vererek, Kısıklı bütçesi ile Kaytazdere Beldesinin çehresini değiştiren Kaytazdere Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ali Kangal a 31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerde başarılar dilerim.  Gazetemize bugün nezaket ziyareti gerçekleştiren Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı