Kaytazdere Eğitim Merkezi Lojmanlar karşısına belde sakinlerinden gelen istek üzerine bugün üstü kapalı yolcu bekleme durağı kazandırıldı.

Gazetemiz Muhabirine açıklamada bulunan Kaytazdere Beldesi Sakinleri “ Belediye Başkanımız Ali Kangal a Allah Uzun Ömürler Versin.Belde sakinleri olarak ne zaman belediye başkanımızın yanına gittiysek makamında bizleri ağırlayarak isteklerimizi dinlemiş ve ihtiyaçlarımızın giderilmesi için elinden geleni yapmıştır.Ali Kangal Başkanımız, Kaytazdere Belde sakinlerine her zaman verdiği sözleri yerine getirmiştir.Kaytazdere halkı olarak Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal dan çok memnunuz. Başkanımız Ali Kangal dan  Allah Razı Olsun.Ne muradı varsa Allah versin.Ali Kangal başkanımızı çok seviyoruz ve hizmetlerinden çok memnunuz.31 Mart 2019 yerel seçimlerinde oyumuz değerli başkanımız Ali Kangal a” dediler.

Gazetemize açıklamada bulunan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal” Eğitim Merkezi Lojman karşısına belde sakinleri tarafından gelen talep üzerine üstü kapalı yolcu bekleme durağının bugün montajını yaptık.

Kaytazdere Belediyesinin küçük bütçesine rağmen 5 yıl da verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalıştık.

Saralkent sahilini pislikten kurtararak mavi bayraklı plaj yaptık. Kır Bahçesi, çocuk parkları, park düzenlemeleri, sahil ve yol temizliği, asfalt ve parke yollar, sokak hayvanları bakım evi, camilere yardım ve destek, okulların bakım ve onarımları, sevgi evi projesi, amatör spor kulüplerine yardım, yelken kulübü oluşturduk. Fitnes salonu, kadınlara özel kurslar açtık. Belediye Korosu oluşturduk. Kaytazdere Belediyesine yeni araçlar kazandırdık. Kaytazdere Belde Sakinlerinin en çok istediği Kültür Merkezi ile Kapalı Düğün Salonu ihtiyaçlarını Kaytazdere Kültür Merkezi ile karşıladık. İnşallah 01 Mart 2019 da Kaytazdere Kültür Merkezinin açılış törenini belde halkımız ile yapacağız.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Kaytazdere de bütçe imkânlarımız nedeni ile yarım kalan veya başlayamadığımız tüm yollara asfalt ve parke döşeyerek Kaytazdere halkının ferah ve huzurlu yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 5 yıl sonra Yalova Bölgesinde Kaytazdere Beldesinin parmakla gösterileceği, cazibeli bir kent haline getireceğimize, huzurun ve mutluluğun adresi Kaytazdere Beldesi olacağına söz veriyorum” dedi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı