Sarı-Lacivertli, kadrosunda yıldız isimleri bulunduran Değirmenderespor’u Enes Metin ve Alican’ın golleri ile 2-1 yendi, liderliğini devam ettirdi.

İLK YARI KARAMÜRSEL 1-0 ÖNDE

Süper Lig Play-Off’ta şampiyonluğun iki güçlü adayı Değirmenderespor ile Karamürselspor arasında Gölcük Kavaklı Stadı’nda oynanan maça spor severlerin ilgisi çok fazlaydı. Çok soğuk havaya rağmen tribünler dolmuştu. Maça konuk çok hızlı başladı, henüz 3’üncü dakikada Ahmet Seyfi’nin ortasında Enes Metin, defans oyuncularından önce kafasını vurdu, takımını 1-0 öne geçirdi. Değirmenderespor yenik duruma düştükten sonra yan toplarda iki kez stoperi İlker ile gole yaklaştı, bu oyununun kafa vuruşları az farkla auta çıktı.

 İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Maçın ilk yarısını 1-0 yenik tamamlayan Değirmenderespor, ikinci yarıya Yunus’un yerine Rüstem’i alarak başladı. Bu yarıda rakip kalede daha çok gözüken Değirmenderespor, çok net fırsatlar bulamadı. Karamürselspor, ikinci yarıda oyuna giren Alican, 75’de kaleci Tümay’ın uzaklaştıramadığı topu aşırtma bir vuruşla filelere gönderdi, farkı ikiye çıkardı. 0-2. 79’da Hakan Tural’ın dokunduğu topta Kaleci Enes, mutlak bir golü önledi. 85’de Rüstem ortaladı, Yunus Emre’nin kafası ile fark 1’e indi. Değirmenderespor, 7 dakika uzatmada eşitlik için baskı kursa da başaramadı, maçı Karamürsel 2-1 galip bitirdi



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı