AK Parti Karamürsel İlçe SKM Başkanı Ramis Bilgiç ve beraberindeki heyet geçmiş dönem meclis üyeleri ve partili büyükleri ziyaret etti, görüş ve önerilerini aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kocaeli adaylarının açıklanması sonrasında teşkilatlar da çalışmaları hızlandırdı. Karamürsel İlçe SKM Başkanı Ramis Bilgiç de hazırlanan program kapsamında yöneticiler ile birlikte saha çalışmalarını sürdürdü. Rasim Bilgiç ve beraberindeki heyet, geçmiş dönem partiye emek veren isimleri tek tek ziyaret etti.

PARTİ BÜYÜKLERİNE VEFA ZİYARETİ

AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı içerisinde çeşitli kademelerde görev yapmış yöneticiler, geçmiş dönem belediye meclis üyeleri ve parti büyüklerine yönelik ziyaretler gerçekleştirilen Bilgiç, “Karamürselli hemşehrilerimiz yine AK Parti’ye ve Belediye Başkan Adayımız İsmail Yıldırım’a 31 Mart’ta en güçlü desteği verecektir” dedi.

EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Yapılan görüşmelerde yaklaşan yerel seçimler ile ilgili partiye emek vermiş önemli isimlerin fikir ve önerilerini aldıklarını belirten Bilgiç, “AK Parti Karamürsel ailesinin her neferinin görüşünü alarak tek yürek halinde seçimlere gidiyor. Cumhurbaşkanımızın bize verdiği emanete en güzel şekilde sahip çıkarak 1 Nisan sabahında AK Parti bayrağını Karamürsel’e dikeceğiz” ifadelerini kullandı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı