Marmara Han Yapı İnş. Tur. Taş. Day. Tük. Mal. Tic.ve San.Ltd.Sti.nin sahibi Oğuzhan Yılmaz öncülüğünde  Karamürsel in 4 Temmuz Mahallesi Salı Pazarı Mevkii Mehmet Akif Ersoy Bulvarı No.56/ A da Samsung Bayisi açıldı.

Bugün saat.14.00 de gerçekleşen açılış törenine, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, CHP Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Çalık, CHP Karamürsel eski ilçe başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ferdi Gürses, Karamürsel Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya, Samsung Bayisi Oğuzhan Yılmaz ve ailesi ile ilçe esnafı katıldı.

Din görevlisinin yaptığı duanın ardından Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Kaymakam Narinoğlu, Başkan Yıldırım ile işyerinin açılışına katılan tüm davetliler, Samsung Bayisi Oğuzhan Yılmaz a hayırlı olması temennilerinin yanı sıra bol kazançlar dilediler.

Karamürsel de açılan Samsung Bayisinde, Buzdolabı, Çamaşır Makinası, Televizyon, Bulaşık Makinası,Elektrikli Süpürge,Klima,Ankastre,Mikrodalga Fırın,Telefon,Tablet,Set Üstü Ocak,Davlumbaz,Fırın ile Küçük Ev Aletleri gibi ürünlerinin satışı gerçekleşecek.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı