Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge ölümünün 9.yılında Dereköy’deki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Tören Gazanfer Bilge’nin biyografisinin okunmasıyla başladı. Ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım konuşma yaptı. Başkan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada “Ölümünün 9.yılında Gazanfer Amcamızı anmak adına bir kez daha onun kabri başındayız. Gönüllerimizden, kalbimizden eksik etmediğimiz sadece hayatının ve biyografisinin incelendiğinde bile hayatın her aşamasında örnek alınması gereken Karamürsel sevdalısı bu büyüğümüzü rahmet ve minnetle bir kez daha anıyoruz. Kendi hayatında kişisel başarılarının dışında bütün amacının çevresindeki insanlara faydalı olmak adına kurduğu bir hayat düsturuna sahip şahsiyet Özellikle genç nesillerle kurduğu diyolog, onlara yönelik yaptığı çalışmalar, onların bu ülkenin geleceğinde asıl kaynak olduğunu çok önceden keşfetmiş ve bütün yatırımını da o gençler üzerine kullanmıştır.

Ben hayatının son dönemlerinde Gazanfer Amca ile teşviki mesai etme fırsatını bulan şanslı insanlardan biriyim. Onunla oturup sohbet ettiğimizde hayata bakış açısının ucunun ne kadar açık olduğuna bir kez daha şahit oldum. Her seferinde anlatıyorum, buradaki gençlerimize örnek olsun. Ben onun adını yaşatmaya çalışan hanımefendiye uzun ömür diliyor, genç nesillere onun hayatını örnek almalarını nasihat ediyor. Bir kez daha ilçemize yaptığı yatırımlardan Allah razı olsun, mekanı cennet olsun” dedi.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’da günün anlam ve önemini belirten konuşmada düşüncelerini kelimelere dökerek, İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu.

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Gazanfer Bilge’nin eşi Yıldız Bilge” Gazanfer Bilge’nin ölüm yıldönümünde genç güreşçilerin burada olması beni çok duygulandırdı, onu seven herkese teşekkür ederim” dedi.

Gazanfer Bilge anma törenine eşi Yıldız Bilge, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Eroğlu, Hakim Emrah Sancaktar, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, İl Spor Müdürü Muzaffer Çintımar, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, STK’lar, Güreş Federasyonu il Temsilcileri,  Karamürsel Levent Erdoğan Güreş Takımı, Seka Kağıt Spor Güreş takımı sporcuları ve Dereköy halkı katıldı.

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı