1980 yılında kurulan ve 36 yaşına giren Adem Kebap, Karamürsel ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

 Adem Kebap;  lahmacun, pide, döner, İskender, sade döner, pilav üstü döner, adana ve urfa kebapları, patos ekmek, dürüm döner gibi ürün çeşitleri ile marka isim oldu. Damak zevkleri nedeni ile geniş bir kitle tarafından Adem Kebap’ın neden tercih edildiği yönünde bilgi edinen gazetemiz muhabirinin sorularını da yanıtlayan Adem Kebap’ın sahibi Adem Pekyürek önemli açıklamalarda bulundu.

Adem Kebap nasıl bir marka oldu?

Adem Kebap’ın sahibi Adem Pekyürek” 36 yıldır ilçe halkı tarafından çok beğenildi. Ve halkın yoğun ilgisi ile birlikte deneyim ve tecrübelerimizle Adem Kebap, Karamürselliler tarafından bir marka isim olarak ilan edilmiştir.

Adem Kebap, 09.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor

İşyerimiz, 09.00 ile 22.00 saatleri arasında ilçe halkının hizmetindedir. Yaz aylarında saat:23.00’e kadar Adem Kebap olarak lahmacun, pide ve kebap çeşitlerimiz ile Karamürsel halkına hitap etmekteyiz.

Adem Kebap’ta günlük ürünler

Adem Kebap olarak ürünlerimiz günlüktür. Ürünlerimizde kaliteli malzemeleri kullanmaktayız. Ekibimiz ile hijyene önem veriyoruz.

Adem Kebap’ta Müşteri Memnuniyeti ve Güler Yüzlü Hizmet

Karamürsel’de marka isim olan Adem Kebap’ta müşteri memnuniyeti, damak zevki olmazsa olmazımızdır. Ben ve ekibim işyerimize gelen tüm müşterilerimizle tek tek ilgilenerek en güzel hizmeti vermeyi prensip olarak ilke edindik.  

Lahmacun, pide ve kebap yemek isteyenlere önerimiz;

Müşteriler; damak zevki, kalite ve müşteri memnuniyeti aradıkları için lahmacun, pide ve kebap çeşitlerini yemek istediklerinde tercih olarak Adem Kebap’ı seçmektedirler.

Başta aile müşterileri, devlet memurları, esnaf, emekli, işçi olmak üzere tüm kesimlerden gelen müşterilerimizi Adem Kebap’ta ağırlıyoruz.

Adem Kebap’ta Paket Servis Hizmeti

Evlere, işyerlerinden tutun Kaytazdere Beldesi, Dereköy, Kavak, Ereğli, köyler, Ulaşlı ve Karamürsel Merkez olmak üzere gelen siparişler üzerine paket servisi yaparak adreslere ulaştırıyoruz.

Cemiyetlere, cenazelere ve mevlitlere toplu pide

Adem Kebap olarak cemiyetlere, cenazelere ve mevlitlere toplu pide siparişleri de alıyoruz.

Toplu siparişlerde gereken fiyat indirimini yapıyoruz.

Ülkemiz için isteğimiz

Terör olayların bir an evvelsi bitmesini, şehit haberlerinin gelmemesini, barış ve huzur içinde yaşamayı, ekonominin bir an evvelsi canlanmasını istiyoruz.

36 yıldan beri bizleri tercih eden tüm değerli müşterilerimize Adem Kebap olarak sonsuz teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Adem Kebap’ın iletişim bilgileri; 4 Temmuz Mah.Gazanfer Bilge Cad.No:35 / A Karamürsel – Kocaeli, Tel: 0.262.4541222

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı