Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen 2 Nolu Kocaeli Şubesi tarafından Karamürsel Yelken Cafe Marina ve Bistro’da kahvaltı düzenlendi.

Kahvaltıya; Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan vekili olarak Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Eğitim Sen 2 Nolu Kocaeli Şube Başkanı Abdullah Akıncı ile Kocaeli genelindeki sendika üyeleri ve aileleri katıldı.

Kahvaltı öncesinde konuşma yapan Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen 2 Nolu Kocaeli Şubesi Başkanı iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde görevli Yrd. Doç.Dr. Abdullah Akıncı”

 Kocaeli’ndeki üyeleri bir araya getirmek ve kaynaşmayı sağlamak amacı ile Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde akşam yemeği, sabah kahvaltısı gibi etkinlikler düzenliyoruz.

Sendikamıza bağlı Kocaeli Üniversitesi, Teknik Üniversitesi ve yurtlarda görevli personel üyelerimiz ile aileleri için düzenlediğimiz kahvaltı programımızı bugün Karamürsel İlçesi Yelken Cafe ve Bistro’da gerçekleştiriyoruz.

Şubemiz olarak üniversitede yetkiyi aldık. Yetkili sendikayız. İdari ve kurum toplantılarına katılıyoruz.

Cuma günü Promosyon ihalemiz oldu. Sendikamız olarak Ziraat Bankası ile anlaşma sağlandı. 2 bin 260 lira personel başına 3 yıllık promosyon bedelini ileriki zamanlarda peşin alacağız. Üyelerimizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Büyük sorunları genel merkezimiz aracılığı ile hükümetle temas kurarak çözüm yolu buluyoruz. Kahvaltıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu

Kahvaltı yemeğin ardından hoş sohbetler ile çay içilmesi yer aldı. Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından kahvaltı programı sona erdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı