Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı ve aynı zamanda Gölcük'te bulunan Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu'nun eşi Hatice Dumlu'nun annesi (78) Gönül Özkan, dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna u

DUMLU AİLESİNİN ANNE ACISI

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminde, Veteriner Hekimi olan oğlu Necati Özkan’ı kaybeden 5 çocuk annesi 78 yaşındaki Gönül Özkan, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’da tedavi görüyordu. CHP Kocaeli Milletvekili adayı ve aynı zamanda Gölcük’te bulunan Derman Eczanesi sahibi Ecz. Turan Dumlu’nun eşi Hatice Dumlu’nun annesi (78) Gönül Özkan, uzun süredir verdiği yaşam mücadelesini, geçtiğimiz Cuma günü kaybetti. Gönül’ün cenazesi Cumartesi günü İstanbul Ataköy Camii’nde kılındıktan sonra defin için Değirmendere Mezarlığı’na getirildi.

 

DUMLU AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Cenaze namazı İstanbul Ataköy Camii’nde kılınan Gönül Özkan, Cumartesi günü Gölcük Değirmendere Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Değirmendere Mezarlığında eşi ve oğlunun yanına defnedilen Özkan için, Dumlu ailesine taziye ziyaretine gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdular. Dumlu’yu bu acı gününde başta Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş olmak üzere, CHP İl yöneticileri, CHP Karamürsel, Gölcük, Başiskele, İzmit, Körfez, Kandıra, Gebze ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları ile milletvekili adayları da yalnız bırakmadılar.

Gazetemiz olarak Merhume Gönül Özkan’a Allahtan rahmet, Turan Dumlu ve eşi Hatice Dumlu ile yakınlarına başsağlığı dileriz.

th_dmluuuu.jpg

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı