Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit tarafından dün akşam Altınova halkına iftar yemeği verildi.

Altınova 'da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit'e Yoğun İlgi Seli

İftar yemeğine katılan davetlilere konuşma yapan Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit “ Ramazan ayınız ve gelecek Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Altınova halkına 20 Altın Projemle en güzel hizmetleri vermek istiyorum. Altınova halkı en güzel hizmetleri almayı her zaman hak ediyor. Altınova Halkının, Her Anında, Hep Yanında Olacağım.

Hep Yeni, Hep İleri….

Altınovalılar, birlikte çok güçlüyüz, birlikte çok güzeliz. İyi ki varsınız. İftara katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda olan büyük teveccühle beni karşılayan Altınova halkına bir kez daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül “ Altınova'nın beldeleri olmak üzere Yalova'nın diğer ilçe ve beldelerinden iftarımıza taşımalı hiçbir kimse katılmamıştır.

Başkan Adayımız Regaip Ahmet Özyiğit tarafından verilen iftar yemeğine sadece Altınova merkezinde oturan halkımız katılmıştır. Altınova halkımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” İfadelerine yer verdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı