Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, belde halkı ile son kez iftar yemeğinde bir araya gelerek veda etti.  Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezi ile Kır bahçesinde verilen İftar yemeğine bin 200 kişi katıldı.

Kaytazdere beldesine 9 yıl 2 ay boyunca yapılan hizmetlerin sunum ile anlatılmasının ardından Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, belde halkına seslendi.

Başkan Kangal “Saygıdeğer hemşerilerim. Bugün iftar yemeği ile belde halkımla vedalaşmak istiyorum. Türkiye’de ilk defa bir belediye başkanı cezalandırıldı. O da ben oldum. Başka bir örneği ve emsali yoktur. 10 ay mahkeme tarafından görevimden uzaklaştırılma cezası aldım. 17 Mart itibarı ile ceza sürem dolarak başkan olarak görevimin başına geldim.

Bu akşam iftar yemeğini yediğimiz Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezinin maliyeti bize 1 milyon 225 bin lira olmuştur. Şimdiye kadar kültür merkezinden elde ettiğimiz gelir 1 milyon 125 bin liradır. Yani kültür merkezi kendisini amorti etmiştir.

Kaytazdere’ye güzel hizmetler vermek için elimden geleni yaptım. İftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.” Dedi.

Kaytazdere belde halkı da, belediye başkanı Ali Kangal’a güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı