Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar, Türkiye’ de ilk ve tek şeffaf belediye başkanı olarak tarihe geçti.

2019 yılından beri 3 ayda bir gelir ve giderini kalem kalem açıklayan ve yine 3 ayda bir belediyenin kasasında ne kadar para kaldığını kamuoyu ile paylaşan Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Tavşanlı belde halkının gönlünde adeta taht kurmuş.

Gazetemiz tarafından Yalova Tavşanlı beldesine belirli aralıklarla yapılan ziyaretlerde belde halkının konuşmalarına zaman zaman şahit olduk.

Başkan Mücahit Kaçar, halkın ağabeyi ve kardeşi olmuş

Genç başkan Mücahit Kaçar’ın sadece makamında oturmadığını belde halkını kapı kapı gezerek sorunlarını ve isteklerini dinlediği söyleyen Tavşanlılar “ başkanımız, beldemize bir kardeşlik, bir ağabeylik yapmaktadır.” Diyorlar.

Dul-Yetim ve garibanların yanında    

Yalova Tavşanlı Belde halkı “ başkanımız Mücahit Kaçar, iş insanı olduğundan dolayı maddi durumu iyidir. Beldemizde ikamet eden dul-yetim ve garibanlara sürekli maddi desteğini esirgememektedir.”

“Halk Adamı”                                                   

Yalova Tavşanlı Belde halkı “ belediye başkanımız halk adamıdır. Her zaman halkın içindedir. Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar, Tavşanlı beldesine 5 yıldan beri o kadar güzel hizmetler verdi ki, saymakla bitmez. Spora ve gençlerimize, eğitime çok büyük katkıları olmuştur.

Belediye hizmet binasını büyük diye liseye tahsis etmiştir. Küçücük beldemize alışveriş merkezlerinin gelmesine öncülük sağlamıştır. Belediye gelirlerinden borçsuz bir şekilde belediye otobüsleri satın alarak Yalova ile Tavşanlı beldesi arasına seferler koymuştur.” Diyorlar.

“Başkanımız Mücahit Kaçar ile bir 5 yıl sonra beldemiz ilçe olur”

Yalova Tavşanlı Belde halkı “ 2019 yılından beri beldemizi şaha kaldıran, güzel hizmetler veren belediye başkanımız Mücahit Kaçar ile 5 yıl daha devam etmek istiyoruz.

Küçücük beldemiz 5 yıl sonra neredeyse bir ilçe konumuna gelecektir. Başkanımız Mücahit Kaçar’ı çok seviyoruz. “ diyorlar.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı