Karamürsel Gazanfer Bilge Mahallesinde bulunan Karamürsel Denizcilik Yüksekokulu ile Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu öğrencileri barınma sorunu yaşıyor.

Okul kayıtlarını yaptıran ve eğitimine devam etmek isteyen Karamürsel Denizcilik Yüksekokulu ile Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu öğrencileri yurtta hem yer bulamıyorlar. Hem de kiralık ev bulamıyorlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıllar önce Karamürsel Dereköy Gazanfer Bilge Kent Konutları yapılmıştı.

Karamürsel Gazanfer Bilge Kent Konutları yapılmasının ardından uzun yıllar geçmesine rağmen ulaşım yolunun yapılmaması nedeniyle atıl hale gelen ve kullanılmayan bu konutlar hem boş duruyor hem de çürümeye terk ediliyor.

Kocaeli Büyükşehir tarafından yapılan Gazanfer Bilge Kent Konutlarına maalesef bu zamana kadar yol yapılmadı.

Halkın vergi paraları ile yapılan hizmet yerine çürümeye terk edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gazanfer Bilge Kent Konutları sadece belediye  çalışanlarının SGK prim borçlarına karşılık, yapılan bu sitedeki dairelerin mülkiyetleri SGK kurumuna verilmeye devam ediyor.

Karamürsel Denizcilik Yüksekokulu ile Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu öğrencileri “

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın,

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Gazanfer Bilge Kent Konutlarında şu an 150 adet boş daire var. Bu 150 adet boş daireyi ister yurt olarak hazırlayın ya da kiralayarak bizlere verin ki, eğitim ve öğretimimize devam edelim.

Atıl durumdaki bu kent konutlara bir an evvelsi ulaşım yolunu yapın ki, buradan Karamürsel ile Gazanfer Bilge Mahallesine giden minibüsler geçsin. Bizler de hem okulumuza hem de Karamürsel e rahatça gidelim” diyorlar.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı