Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu toplam 9 ilde sahte dekont gösterip internette satılan teknolojik ürünleri alıp kayıplara karışan 5 şahıs, düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahısların Kocaeli’de 11 dolandırıcılık olayında toplam 75 bin dolandırdığı öğrenildi.

İnternet üzerinden satılan teknolojik ürünleri almak için buluşan daha sonra ise parayı banka hesaplarına yatırdıkları gösteren sahte dekontla Kocaeli’de 11 kişiyi toplam 75 bin TL dolandıran 5 şahıs 10 Ekim tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla İstanbul ve Sakarya’da yakalandı.

Kocaeli’nin yanı sıra Urfa, Trabzon, Ordu, Bolu, Düzce, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik’te çok sayıda dolandırıcılık olayını gerçekleştiren E.B., Y.E.S., O.G., M.M.K., ve B.A.’nın operasyonla yakalanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Şahısların sahte dekontla alışverişi yaptıkları sırada “Para hesabınıza sabah geçer” dedikleri öğrenildi. O.G.’nın sahtecilik suçundan aranması olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu bildirilirken emniyette işlemleri tamamlanan şahıslar Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı