Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Karamürsel Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Ahmet Çalık başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı, açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başladı. Ardından 03 Mart 2026 tarihli meclis tutanakları oylanarak kabul edildi. Belediye 2025 yılı Denetim Komisyon Raporu ise meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.

Meclis toplantısında gündem maddeleri kapsamında; 1. ve 2. Meclis Başkan Vekillerinin gizli oyla seçimi, Aza Katip Üyelerinin gizli oyla seçimi, Encümen Üyelerinin gizli oyla seçimi, İmar Komisyon Üyelerinin seçimi ile Plan ve Bütçe Komisyon Üyelerinin seçimi görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Kayacık Mahallesi 1199 ada ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı konusu da meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu.

Toplantıda aynı zamanda Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın 2025 yılı Faaliyet Raporu da görüşülerek meclisin bilgisine sunuldu.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli BiliÅŸim'den Kampanya

Kocaeli BiliÅŸim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı