Kocaelispor eski Asbaşkanı Ekrem Can yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybetmişti. Kocaelispor yönetim kurulu, Ramazan Bayramında Ekrem Can’ı unutmadı.

Ekrem Can, dönemin kulüp başkanı Engin Koyun ile birlikte alt yapı tesislerini incelemek amacıyla Afrika kıtasının en büyük ülkesi Nijerya’ya gitmiş, Türkiye’ye sıtma hastalığı ile dönmüştü. Kocaeli’ye geldiği ilk günlerde herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan Ekrem Can, birkaç gün sonra aniden rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı, sıtmaya yakalandığı ortaya çıktı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 16 Aralık 2023 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

Kocaelispor Başkanı Recep Durul, yönetim kurulu üyeleri Tuncay Arıcan, Abidin Akyol, Selçuk Kösemen, Ömür Öztürk, Ahmet Arık, Selim Ordu, Vural Yıldız ve eski başkan Engin Koyun, Ramazan Bayramının ilk gününde Karamürsel’e gitti, Ekrem Can’ı mezarında ziyaret etti.

Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul ise o ana dair fotoğrafı, “Yönetim kurulu üyelerimizle kısa bir süre önce kaybettiğimiz değerli yönetim kurulu üyemiz Ekrem Can’ı kabri başında ziyaret ederek dua ettik. Ekrem kardeşimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı