HABERİN ALTINDA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Karamürsel Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Çalık ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra Karamürsel Alp‘ in mezarına giderek dua ettiler ve ardından Karamürsel Belediyesi hizmet binasına gelerek devir teslim törenine katıldılar.

Karamürsel Belediyesinde Devir Teslim

Başkan İsmail Yıldırım “ seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık‘ ı şahsım ve Karamürsel halkı adına tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.Belediye başkanlığı zor ve kutsal bir görevdir.

İsmail Yıldırım “Adam Bizi Yendi”

31 Mart akşamı seçimlerde adam bizi yendi. Önemli olan demokrasinin güzelliğidir. Karamürsel‘ de seviyeli ve saygılı bir seçim geçirdik. Bu seçim yarışında Ahmet Çalık ve rakiplerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Huzurun başkentini Ahmet başkana teslim ediyoruz. Tekrar hayırlı ve uğurlu olsun” Dedi ve Ahmet Çalık başkana çiçek takdim etti.

Ahmet Çalık “ İsmail Yıldırım ‘a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Karamürsel in yeni belediye başkanı Ahmet Çalık “ Karamürsel için en güzel hizmetleri vereceğiz. Herkesi kucaklayacağız. İsmail Yıldırım başkana 20 yıldan beri verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi ve başkan Yıldırım‘a çiçek takdim etti.

Başkan Çalık, halka seslendi

Karamürsel Belediye Hizmet Binası önünde Karamürsel halkına seslenen belediye başkanı Ahmet Çalık”  47 yıl sonra Karamürsel‘ i tekrar sosyal demokrat belediyecilik ile buluşturmanın ve tanıştırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Seçim sürecinde tüm belediye başkan adaylarına, ilçe başkanları ve yöneticilerine seçim atmosferinde göstermiş oldukları güzel katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bizim belediyecilik odağımızda önce insan sonra adalet vardır. Halk vardır. Hukuk vardır. Demokrasi vardır. Eşitlik vardır. Düşünce ve ifade özgürlüğü vardır.

Baskı yoktur. şununla bununla fotoğraf çektirdin yoktur. Bizim demokrasi anlayışımızda herkes düşüncelerini özgürce, saygı içerisinde ifade etme hakkına sahiptir.

Karamürsel belediye başkanı şu an itibarı ile oldum. Karamürsel halkı bana yetki vermiştir.

Karamürsel halkı beni yalnız bırakmasın. Bu Karamürsel‘ i halkımız ile birlikte yöneteceğiz.

Karamürsel‘ i hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bu bölgenin parlayan yıldızı olarak Karamürsel ‘i yapacağız. Halkımız ile birlikte yapacağız.

Seçimin kazananı Karamürsel halkıdır

Tüm Karamürsel halkını aile bireylerimiz olarak göreceğiz. Ailemize nasıl şefkatle yaklaşıyorsak, Karamürsel halkına da o şefkatle yaklaşacağız. Aynı şekilde bağrımıza basacağız.

Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hiç bir kimseyi siyasi görüşüne göre ayırt etmeyeceğiz. Mezhebinden dolayı hiçbir kimseyi ayrıştırmayacağız. Herkesi kardeşimiz olarak göreceğiz ve kucaklayacağız.

Seçimi kazanmak bu işin 1.etebaydı.  1.Etabı alnımızın hakkı ile geçtik. Şimdi 2.etaba başlıyoruz.

Daha zor olana başlıyoruz. Hizmet etmek için geliyoruz. Hizmet edeceğiz. Çok çalışacağız ve başaracağız inşallah.

Size söz veriyorum

Size söz veriyorum. Karamürsel‘ in en çalışkan ve en başarılı belediye başkanı olacağım.

Buraya katılanlara ve Karamürsel halkına çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Hoşça kalın ve bizimle kalın.” Dedi.

Karamürsel‘ in yeni belediye başkanı Ahmet Çalık‘ ın mazbata töreni ile devir teslim törenine, TBMM eski grup başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, CHP Karamürsel llçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, CHP Karamürsel Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe halkı katıldı.

HABERİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞÖYLE,

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı