Karamürsel de faaliyet gösteren Dayı Döner ’in sahibi Mustafa Canbolat ’ın eşi Deniz Canbolat tarafından 4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Vakıfbank Karşısında “Deniz Çiçek Evi” hizmete açıldı.

Açılış törenine, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, ilçe emniyet müdürü Vedat İşleyen ile Karamürsel esnafı katıldı.

Din görevlisinin yaptığı duanın ardından Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ile Deniz Çiçek Evi’nin sahibi Deniz Canbolat tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

İşyerinin açılışına katılan davetliler, Deniz Çiçek Evi ’ni hizmete açan Deniz Canbolat ’a hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ettiler.

Deniz Çiçek Evinde, ilçe de bulunan diğer çiçekçilerden farklı olarak çiçeklerinin ömrünü uzatan ve canlı olmasını sağlayan çiçeklere özgü soğutucu dolap olduğu gözlendi.

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Deniz Çiçek Evi ’nin sahibi Deniz Canbolat “  işyerimizde Gelin Arabası, Sünnet Arabası süslemesi yapılır. Arajman, Saksı Çiçekleri, Salon ve Bahçe Çiçekleri, Gelin Çiçeği, Kız İsteme Çiçeği,Çiçek Sepeti ve Çelenk yapılmaktadır. İşyerimiz haftanın 7 günü saat 09.00 ile 22.00 arası açıktır. Sipariş alınır ve adrese sipariş teslim edilir.” Dedi.

Deniz Çiçek Evi İletişim Bilgileri

4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Vakıfbank Karşısı Karamürsel / KOCAELİ

Sipariş Tel.  0.530. 8533649

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı