
Manisa'nın Soma ilçesinde 5 madencinin öldüğü göçük faciasının ardından bir acı haber de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesinde 15 gün önce dinamitlenerek mühürlenen kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte 51 yaşındaki maden işçisi Muhammet Ç. hayatını kaybetti.
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bulunan kaçak bir kömür ocağında meydana gelen göçükte bir işçi hayatını kaybetti. 15 gün önce patlayıcı maddelerle imha edilip mühürlendiği öğrenilen ocağın, farklı bir noktadan kaza yapılarak tekrar faal hale getirildiği iddia edildi.
Mesai Arkadaşları Yüzeye Çıkardı Ama Kurtarılamadı
Olay, öğle saatlerinde Kilimli ilçesi Gelik beldesi Esen Mahallesi’nde bulunan kaçak maden ocağında meydana geldi. Ocaktan kömür çıkarıldığı esnada tavan çökmesi sonucu 51 yaşındaki Muhammet Ç.’in üzerine kömür, toprak ve kaya parçaları düştü.
Göçüğün ardından mesai arkadaşları tarafından yoğun uğraşlar sonucu yer altından çıkarılan ağır yaralı Ç., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ç., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
15 Gün Önce Dinamitlenip Mühürlenmişti
Olayın ardından ortaya çıkan detaylar ise ihmal iddialarını gündeme getirdi. Ocağın bulunduğu arazinin E.Ç. isimli şahsa ait olduğu, söz konusu kaçak maden ocağının yaklaşık 15 gün önce emniyet ve maden ekiplerince patlayıcı madde kullanılarak imha edildiği ve mühürlendiği öğrenildi. Kaçak ocağı işleten kişilerin, mühürlenen alanın hemen yanındaki farklı bir noktadan kazı yaparak ocağı yeniden faaliyete geçirdikleri öne sürüldü.
Olayla ilgili geniş çaplı adli ve idari soruşturma başlatıldı.

-
Karamürsel’de ecza deposuna ait araca ceza kesildi
-
Karamürsel’de Trafik Güvenliği Eğitim Semineri
-
Gölcük'de Siber Dolandırıcılara Şafak Operasyonu: 7 Tutuklama!
-
Güllü davasında karar çıktı: Kızı öldürmüş
-
Eski eşini vurarak öldürdü
-
'Fon vurgunu' açıklaması: 214 kişi, 187,6 milyar lira kazanmış!
-
Karamürsel Şehir içi Minibüs Şoförü Feridun Demir, hayatını kaybetti
-
Motorine bir gecede 6,75 TL zam bekleniyor
-
Karamürsel’de baba ve oğlunun öldürüldüğü davada karar çıktı
-
Karamürsel'de itfaiye ile ambulans gibi kendini gören bir ecza nakil aracı, ters şeride daldı. " Kamera Görüntülü Haber "
-
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’den Eğitime Destek
-
İzmit Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine ücretsiz akşam yemeği!
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel'de itfaiye ile ambulans gibi kendini gören bir ecza nakil aracı, ters şeride daldı
-
Karamürsel Muhtarlar “ Mahalle sakinlerine, çevremizi atıklardan güzelleştirin ve para kazanın” Diyor
-
Karamürsel MOTO GO Gülbaşlar Otomotiv'den 07 Ekim 2026 Çarşamba gününe kadar peşin fiyata indirimli, 9 taksitle, motosiklet satın alabilirsiniz. “ Kamera Görüntülü İlan “
-
Karamürsel MOTO GO Gülbaşlar Otomotiv'den 5 günlük indirimli motosiklet satın alabilirsiniz
-
Karamürsel’de bir kadın boğulma tehlikesi yaşadı
-
Karamürsel 5. Karpuz Festivali


Kocaeli Bilişim Zirvede
Altınova Belediyesi Basın Gezisi
Kocaeli Bilişim Futbol Takımı




USD
EURO