Karamürsel'de bir işyerinden 400 bin TL değerinde beyaz eşya çalan 4 kişilik hırsızlık şebekesi, Kocaeli polisinin takibi sonucu Yalova'da yakalandı.  Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Geçen ay Karamürsel ilçesinde meydana gelen yüklü miktardaki hırsızlık olayı, dedektiflerin titiz çalışmasıyla aydınlatıldı.

400 BİN TL'LİK BEYAZ EŞYAYI GÖTÜRDÜLER

Olay, 15 Aralık 2025 tarihinde Karamürsel'de gerçekleşti. Bir işyeri ve kurumdan toplam 13 parça beyaz eşya çalındı. Çalınan malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 400.000 TL olduğu belirlendi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, hırsızların kimliklerini tespit etmek için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

YALOVA'DA KISKIVRAK YAKALANDILAR

Şüphelilerin izini süren Kocaeli polisi, hırsızlık zanlılarının komşu il Yalova'da olduğunu belirledi. 6 Ocak 2026 tarihinde düzenlenen operasyonla A.T., E.T., T.Ç. ve B.Ç. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen çalıntı beyaz eşyalar ise eksiksiz olarak sahibine teslim edildi.

3 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan şahıslar, 8 Ocak 2026 Perşembe günü (bugün) tarihinde adli makamlara sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden;

1 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken,

3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı