Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Genel Başkanı Ahmet Öz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Başkan Ahmet Öz, 23 Nisan’ın yalnızca bir bayram değil, millet iradesinin temsili ve çocuklara duyulan güvenin ifadesi olduğunu belirtti.
“Gazi Meclis, milletimizin hürriyet iradesinin ta kendisidir”
Genel Başkan Öz, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı ve millet egemenliğinin somutlaştığı kutsal bir çatı olmuştur. O gün atılan adım, Türk milletinin kaderini kendi elleriyle yazma iradesinin tezahürüdür. Bugün 105. yaşını kutlayan Meclisimiz, demokrasinin ve milli egemenliğin sarsılmaz sembolüdür.”
“Geleceğin teminatı çocuklarımızı milli değerlerle büyütmeliyiz”
Ahmet Öz, 23 Nisan’ın aynı zamanda dünya çocuklarına armağan edilmiş tek bayram olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceği emanet ettiği çocuklarımız için ilan ettiği bu özel gün, her yıl coşku ve umutla kutlanmaktadır. Onların donanımlı, özgüvenli, adalet duygusu yüksek bireyler olarak yetişmesi, ülkemizin yarınları için hayati önemdedir. Bizler de UGC olarak, çocuk haklarının korunması ve onların özgürlükçü bir medya ikliminde büyümesi için sorumluluk almaya devam edeceğiz.”
“Gazetecilik, gelecek nesillere karşı da sorumluluk taşır”
Ahmet Öz, basının çocuklara yönelik sorumluluğuna da dikkat çekerek, medyanın etik ilkeler çerçevesinde yayın yapmasının önemini vurguladı;
“Çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimlerini gözeten, şiddetten ve ayrımcılıktan uzak yayıncılık anlayışı, gazeteciliğin asli görevlerinden biridir. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak bu hassasiyetle çalışıyor, çocukların geleceğini ilgilendiren her konuda kamuoyunu bilinçlendirmeyi sürdürüyoruz.
“Başta çocuklarımız olmak üzere, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gönülden kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Milli iradenin teminatı olan Meclisimizin açılışının 105. yılı hepimize kutlu olsun.”
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz: “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun”
-
Bilal Erdoğan'dan ilginç açıklama “Gelir arttıkça çocuk sayısı azalıyor” Dedi. Vatandaşlarda Erdoğan'a ” sizin gibi tuzumuz kuru değil, maaşlarla geçinemiyoruz o yüzden çocuk yapamıyoruz” cevabını verdiler.
-
Karamürselli Güreşçi Sinan Yıldız, Manavgat Yağlı Güreşleri’nde 3.ncü oldu
-
Karamürsel Belediyesi’nde en düşük maaş 35 bin TL oldu
-
Karamürsel sahilindeki kayalıklarda erkek cesedi bulundu
-
Kıbrıs Gazisi ve Emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Metin Balkır Karamürsel'de son yolculuğuna uğurlandı
-
Geçmiş dönem Diyanet İşleri Başkanı Süleyman Ateş’ ten Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a ziyaret
-
Belediyelere yeni düzenleme geliyor!
-
Memura giyim vergisi geliyor
-
Mehmet Akdeniz'in annesi vefat etti
-
Kuvvetli fırtına uyarısı!
-
Konya'da deprem

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel sahilinde elektrikli ve elektriksiz motosiklet geçişleri yasaklandı
-
Kocaeli Karamürsel sahilinde müsilaj görüldü
-
Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil “ Beldemizi Turizm Merkezi Yapacağız “ Uluslararası TV
-
Karamürsel'de yangın
-
Karamürsel Alibaba VIP & Lounge Cafe Hizmete Açıldı
-
Karamürsel’de Kanser Farkındalık Etkinliği