Karamürsel ve çevresinde yaptığı inşaatlarla marka haline gelen Yasin İnşaat‘ ın sahibi Yasin Özkaplan, Karamürsel ‘de kazandığımız parayı, Karamürsel‘ de yaşayan üniversite öğrencilerine burs verdiklerini, genç oyuncular barındıran takımlara da bundan sonra forma ve ayakkabı olarak maddi destek vereceklerini gazetemize açıkladı.

Üniversite öğrencilerine burs

Yasin İnşaat‘ ın sahibi Yasin Özkaplan “ şu an itibarı ile 15 üniversite öğrencisine ayda bin lira burs veriyoruz. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında 25 kişiye daha vermek suretiyle burs verme sayımızı 40‘a çıkarttığımızı müjdeliyoruz.  

Diğer eğitim ve öğretim yıllarında da 100 öğrenciye daha burs vermeyi hedefliyoruz. Burs almak isteyen üniversite öğrencileri bizlere 0.538.0257961 nolu telefonumuzdan ulaşabilirler.” Dedi.

Gençlerimize spor desteği

Yasin İnşaat‘ ın sahibi Yasin Özkaplan “ Kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Karamürsel ‘deki gençlerimize sahip çıkmak için spora teşvik edeceklerini belirten Yasin İnşaat‘ ın sahibi Yasin Özkaplan “ 15 yaş altı sporcuları barındıran kulüplerimize forma ve ayakkabı yardımı yapacağız.

Kreş

Allah nasip ederse en çok isteğim ve hayalim olan Karamürsel‘ e 20 derslikli bir kreş yapmak ve bir kurşunu vergiden düşmemek üzere bu kreşi de devletimize bağışlamayı istiyorum.

Yardım

Dar gelirli, fakir ve ihtiyaç sahiplerine erzak yardımları sıkça yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Kırsal kesimlerdeki köylere yardım

“Kazandığımızı Karamürsel ‘e yatıracağız” anlayışımızla yolumuza her zaman devam edeceğiz. Kendi köyüm olan Hayriye Köyünden başlamak üzere diğer köy muhtarları ile temas kurarak köylerimize maddi yardım edeceğiz.

250 dairelik arsa stokumuz var

Yasin İnşaat olarak, Karamürsel ‘ de şu anda 5 şantiyemiz bulunmaktadır. Biten projelerimizin tamamını sattık. İnşaatı devam eden projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak satışa sunacağız. Yasin İnşaat olarak Karamürsel ‘de yaşayan insanlara her zaman dokunmaya ve yararlı olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı