Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Kocaeli ve Yalova Bölgesi Aktif Haber Gazetesine ziyarette bulundu.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Öz’e açıklamada bulunan Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit “ Devlet bürokrasisinde edindiğim tecrübelerimi Altınova ilçesine aktaracağım.5 Yıl sonra Altınova ilçesi Yalova’nın en gözde, en cazibe kenti olacaktır. Altınova halkına ve seçmenimize güveniyorum.

Halkımız işini bilir

Altınova ilçesini karış karış geziyorum. İlgi, alaka ve teveccühlerinden dolayı Altınovalılara çok teşekkür ediyorum. Yaptığım ziyaretlerde halkımız. iyi ki belediye başkan adayı oldunuz. Altınova’ nın sizin gibi dürüst ve çalışkan belediye başkanına ihtiyacı vardır. Regaip başkan bu açığı siz doldurdunuz şeklinde ifadelerini ve duygularını sıkça dile getirmektedirler.

31 Mart 2024 akşamı Altınova Belediye Başkanı seçildiğimde, ilçemize bugüne kadar gelmeyen en güzel hizmetleri getireceğime söz veriyorum. Siyaset üstü olacağım. Siyasi görüşüne bakmadan herkesin belediye başkanı olacağım. Altınova halkına 7 /24 canla başla hizmet vereceğim. Kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Belediye başkanlık makamım halkımıza her zaman açık olacaktır. Halka hizmet Hakka hizmettir. Dedi.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı