Yalova Altınova‘da faaliyet gösteren Sefine Tersanesi ucuz işçi çalıştırmak üzere Hintlileri ithal etmeye başladı.

Yalova‘nın Altınova İlçesinde faaliyet gösteren Sefine Tersanesinde şu an 100 ün üzerinde kaçak olarak Hindistan‘dan ithal getirilen işçilerin çalıştırıldığı iddia ediliyor.

Gazetemize gelen Türk işçiler” Yalova Altınova‘da faaliyet gösteren Sefine Tersanesine birkaç gün içerisinde Hindistan‘dan 100‘ün üzerinde çalıştırılmak üzere kaçak işçi getirilmiştir. Hintli işçilere tersaneye ait işçi kıyafeti verilmiştir. Konaklamaları için tersane sahasında kurulan büyük bir sahra çadırını kullanmaktadır. Sefine Tersanesi kaçak ve ithal işçi çalıştırmaya başlamıştır. Amaçları ucuz işçi çalıştırmak ve bizlere zamlı maaş vermemek içindir. Sosyal Güvenlik Kurumu Yalova Şubesi ile SGK müfettişlerini Sefine Tersanesine gelerek yasal işlem yapmalarını talep ediyoruz. Bu gidişle Türkiye‘de yani ülkemizde T.C. vatandaşları işsiz kalacaklardır.” Şeklinde iddialarını dile getirdiler.

Türk tersane işçileri, Hindistan uyruklu işçilerin Sefine Tersanesi sahası içerisindeki kamera görüntülerine de gazetemize ulaştırdılar.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı