18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan’ı öldüren katil, olaya cinayet yerine trafik kazası süsü verdi.

Gölcük’te kaza olduğu söylenen olayda 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan hayatını kaybetmişti. Olayın cinayet olduğu ortaya çıkarken, genç kızın sevgilisi Tunay Aydın’ın, Rümeysa’yı öldürüp kaza yaptı diye ihbarda bulunduğu belirlendi.

Gölcük’te 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan ve 5 arkadaşı birlikte bir kamyonet ile gezmeye çıktı. Ancak kamyonet sürücüsünün araç kullanımından rahatsız oldukları ileri sürülen 2 kız ve 2 erkek arkadaş araçtan indi. Rümeysa ve erkek arkadaşı şoför Tunay Aydın ise araç ile birlikte gezmeye devam etti.

Halıdere Işıklar mevkiinden rampa yukarıya doğru çıkarken araç aniden aşağı kaymaya başladı ve şarampole yuvarlandı. Tunay Aydın 112 Acil Yardım Hattı’nı arayarak kız arkadaşının kamyonet ile yuvarlandığını söyledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Rümeysa’nın, kamyonetin altında kalarak hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası aracı kullanan şoför Tunay Aydın gözaltına alındı.

ÖLDÜRÜP KAZA DİYE İHBAR ETMİŞ

Gece 02.30 sularında meydana gelen olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Rümeysa’nın boynuna ip bağlı olmasında şüphelenerek dosyayı devraldı. Ekipler, yaptıkları çalışmada olayın kaza değil cinayet olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Tunay Aydın sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Buradaki sorgulamada katil, Rümeysa’nın boynuna bağlı ip sorulduğunda işlediği cinayeti itiraf etti.

CİNAYETİ ANLATTI

Katil Aydın ifadesinde arkadaşlarıyla arabayla gezdikten sonra Rümeysa ile yalnız kaldıklarını, alkol aldıktan sonra Rümeysa ile birlikte olmak istediğini söyledi. Rümeysa’nın bunu kabul etmediğini belirten Tunay Aydın, önce korkutmak için Rümeysa’nın boynuna ip bağlayarak genç kızı arabanın içerisindeki demire bağladığını ve ardından da darp ettiğini anlattı.

Katil sevgili, Rümeysa’nın kafasını vurduktan sonra öldüğünü düşünerek kaza planı yaptığını söyledi. Rümeysa’yı sürücü koltuğuna oturtarak arabayı boşa aldığını ve rampa aşağı bıraktığını, aracın direğe çarptıktan sonra duramayarak uçurumdan yuvarlandığını ve ardından 112’yi arayıp kaza ihbarı yaptığını anlattı. Katilin ifadelerinin ardından araçta birlikte gezdikleri C.Ç. (20), K.N.K. (17) isimli kızlar ile Y.A.A. (20) ve E.K. (20) isimli iki kişi gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, Gölcük Adliyesine sevk edildi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı