HABERİN ALTINDA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ..
Eğitimine önem veren Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit “  Sizlerle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yeni okul projelerini paylaşmak istiyorum. Eğitim, geleceğimizi şekillendiren en önemli unsurlardan biridir ve çocuklarımızın yorulmadan, rahat bir şekilde eğitimlerini görebilecekleri modern ve donanımlı okulların inşası için adımlar atacağız.

Hürriyet Mahallemize, 16 derslikli yeni bir ilkokul inşa edeceğiz. Bu okul, çocuklarımızın ilk eğitim yıllarını sağlam bir temelle geçirebilmeleri için tasarlanacak ve onlara en iyi eğitim imkânlarını sunacak.

Cumhuriyet Mahallemize ise, 16 derslikli yeni bir ortaokul yapacağız. Bu okul, çocuklarımızın akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyecek, onlara modern bir eğitim ortamı sağlayacak ve geleceğe hazırlayacak.

Bu yeni okul projeleri, çocuklarımızın eğitimlerini rahatlıkla görebilmelerini sağlamanın yanı sıra, mahallelerimizin de gelişimine katkıda bulunacak. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve her çocuğun en iyi eğitimi almasını temin etmek için elimizden geleni yapacağız.

Hep birlikte, çocuklarımızın geleceği için daha iyi bir yarın inşa edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı