HABERİN ALTINDA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ..
Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova ilçesinde 3 yıl kaymakam olarak görev yaptığı esnada ilçenin tüm sorunlarını tespit etti.

Altınova ilçesinin sorunlarını tespit eden Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, öyle projeler geliştirdi ki, belediye başkanı seçildiği zaman vereceği hizmetlerle Altınova‘yı şaha kaldıracak.

Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Gazetemiz muhabirine “ Çalışan Birey Kent Projesini şöyle anlattı.

“Çalışan Birey Kent Projesi

Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit  “Şehrimize, ülkemizin dört bir yanından gelen, tersanelerde çalışan veya belirli süre zarfında mevsimlik olarak çalışmaya gelen bireyler için ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, hayatlarını kolaylaştıracak bir projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Projemizin adı; “Çalışan Birey Kent Projesi” Bu proje ile çalışan bireyler için özel olarak tasarlanmış bir yaşam alanı oluşturulacak.

Çalışan Birey Kent Projesi sadece bir konaklama merkezi projesi değil, aynı zamanda şehrimizde çalışan ve katma değer üreten bireylerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Çalışan birey kent projesi, ilçemizde çalışan bireylerin güvenli, konforlu ve sosyal bir ortamda yaşamalarını sağlayacak bir alan olacak. “ ifadelerine yer verdi.

Haberin Kamera Görüntüleri Şöyle,,

#Altınova #Yalova #RegaipAhmetÖzyiğit


#Altınova  #Yalova   #RegaipAhmetÖzyiğit



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı