Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tahir Büyükakın, “Yeni dönemde dar gelirli büyüklerimize 5 bin TL’ye kadar nakit destek sağlayacağız. Elimiz her zaman üzerinizde olacak” dedi.

YAŞLANMA KULÜPLERİNİN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

“Sizlere yaşlılar demeyeceğim, tecrübeliler diyeceğim” diyerek konuşmasına başlayan Tahir Büyükakın, “Burada gerçekten güzel bir alan oluşturduk. Çevresini de güzelleştirdik; Sizler burada dinlenirken, torunlarınızın dışarıda oyun oynayabileceği alan oluşturduk. 60+ Yaşlanma Kulüplerimiz bu noktada güzel bir sosyalleşme alanı oldu. Yeni dönemde sayılarını da Kocaeli genelinde arttıracağız.

5 BİN TL’YE KADAR NAKİT DESTEK

Seçim beyannamemizde vaatlerimizi geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştık. Yaptığımız ve yapacaklarımızı burada anlatmaya kalkarsam kıymetli vaktinizden çalmış olurum. Ama yeni dönemde dar gelirli büyüklerimizin daha rahat ve huzurlu bir hayat geçirmelerini sağlamak için 5 bin TL'ye kadar nakit destek ile sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağımızın sözünü verdik.

SÖZ VERİRİZ, TUTARIZ

Biz söz veririz, sözümüzü de tutarız; Gecemizi gündüzümüze katarak, bütün şehir sakinlerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak, tam zamanında ve en ileri formda bu ihtiyaçları karşılayacak işleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. Büyükakın konuşmasının ardından doğum günü olan kulüp üyeleri ile birlikte pasta kesti.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı