Ak Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit “ yerel belediyeler, sorumluluk alanındaki gençlere her zaman sahip çıkmalıdır. Altınova Belediye Başkanı seçildiğimiz zaman gençlere yönelik bir sürü projelerimi devreye sokacağım. Evlenecek çiftlere düğün salonunu ücretsiz vereceğim” Dedi.

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Ak Parti Yalova Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit” Gençlerimizin evlilik adımlarının başlangıcında, hayallerindeki düğünü gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapacağız. Altınova'da yaşayan ve evlenmeye hazırlanan tüm gençlerimize, özel günlerinde yanlarında olmak için belediyemize ait düğün salonunu ücretsiz olarak tahsis edeceğiz. Bu özel gününüzde sizleri yalnız bırakmayacak, mutluluğunuzu paylaşacak ve en güzel anınızda yanınızda olacağız.

Çünkü sizin mutluluğunuz, Altınova'nın geleceği için en büyük önceliğimizdir! Sevgi dolu bir birlikteliğin ilk adımı olan düğünlerinizde yanınızda olmak, bizim için büyük bir memnuniyet ve sorumluluktur! “ İfadelerine yer verdi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı