HABERİN ALTINDA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Merkez Seçim Ofisinin Açılış Töreninde konuşma yapan CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık “ Karamürsel‘de bir belediye başkan adayı 31 Martta belediye başkanı seçildiği zaman, perdenin arkasında bulunan gölge başkan‘ın talimatları ile Karamürsel‘i ve Karamürsel Belediyesini yönetecekmiş.

Karamürsel halkı,  gölge adamları, uzaktan kumanda ile çalışan ve çalıştırılan kukla belediye başkanını hem istemez hem de sevmez “ dedi.

CHP Karamürsel Merkez Seçim Ofisinin Açılışına; CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Mühip Kanko, İlçe Başkanı Anıl Aksu, Karamürsel eski İlçe Başkanı Ali Kara, Şinasi Yazar ve Aydın Yetkincan, Tüpraş Sendikası Eski Başkanı Yaşar Erbaş, CHP Kocaeli eski Milletvekili Adayı Aydın Bilginoğlu, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anıl Aksu “ Bu seçim bürosu CHP‘ye mahsus değil, tüm Karamürsellilere aittir.”

1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından CHP Karamürsel Merkez Seçim Bürosunun açılışında konuşma yapan İlçe Başkanı Anıl Aksu “ bu açtığımız seçim bürosu sadece Cumhuriyet Halk Partisinin seçim bürosu değil, Karamürsel‘ in yükselişini isteyen, Karamürsel‘in daha aydınlık geleceklere gitmesini isteyen tüm hemşerilerimizin seçim bürosudur.

Karamürsel‘de yaşayan herkesin bu seçim bürosuna sık sık uğramalarını, fikirlerinizi beyan etmeniz için gelmenizi tavsiye ediyorum. Tüm Karamürsellileri seçim büromuza bekliyoruz.” Dedi.

Milletvekili Muhip Kanko “01 Nisan sabahı hem Türkiye hem de Karamürsel‘de baharın geldiği gün olacak”

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko “çevremizi talan etmeyen, çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için ülkemizde sosyal demokrat belediyeciliğe, sosyal demokrat yöneticilerine ihtiyaç vardır.

Karamürsel Belediye Başkan Adayımız Ahmet Çalık 5 yıldan beri Karamürsel için çalışıyor. 2019 yerel seçimlerinde adayımız ucundan seçimi kaybetmiştir. Şimdi artık bunu görüyoruz. 01 Nisan sabahı hem Türkiye hem de Karamürsel‘de baharın geldiği gün olacak. Adayımız Ahmet Çalık‘a hayırlı olsun temennilerimle, başarılar diliyorum.” Dedi.

Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı “Bizim Ahmet‘i 31 Martta belediye başkanı yapmak için geldik."

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı “ buraya bizim Ahmet‘ e destek vermek için geldik. Bizim Ahmet‘i 31 Martta belediye başkanı yapmak için geldik.

Emeklilerin refahı için, gençlerimizin geleceği için, evdeki kadınlarımızın pazardan ne alacağını düşünmeyeceğim demesi için 31 Mart seçimlerinde birlikte olacağız ve bu iktidarı yıkacağız. Yolumuz açık olsun ve hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Çalık “ Gölge başkanlık olmayacak. Perdenin önünde ve arkasında başka birileri olmayacak. Karamürsel‘i hak ettiği yere taşıyacağız “

Davetlilerin  “Ahmet Başkan” sloganları eşliğinde konuşma yapan CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık “ çok kıymetli Karamürselli hemşerilerimim, abilerim, ablalarım, kardeşlerim,

Karamürsel büyüdüğümüz ve çocuklarımızı büyüttüğümüz, dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğumuz, havasını hep birlikte teneffüs ettiğimiz kadim ilçemizdir.

Karamürsel tarihi itibarı ile bu bölgenin en eski üç ilçesinden biridir. Bu kadim tarihli şehrimiz maalesef isteğimiz noktada olduğunu göremiyoruz. Karamürsel ilçemizi hak ettiği yere taşımak, yapılmayanları yapmak, eksik bırakılanları tamamlamak üzere hep birlikte yola çıktık.

Hoş geldiniz sefa geldiniz,

Kıymetli yol arkadaşlarım, Karamürsel 31 Mart akşamına, yeni bir döneme hazırlık yapıyor.

01 Nisan sabahı bizim yönetimimizde liyakat olacak. Adalet olacak. Tevazu olacak. Herkesin güldüğü ve mutlu olduğu bir dönem olacak. Bizim belediye başkanlığımızda kibir olmayacak. Kapalı kapılar olmayacak. Herkese farklı muamele olmayacak. Eşitlik ve adalet olacak.

Gölge başkanlık olmayacak. Perdenin önünde birisi, yine perdenin arkasında başka birisi olmayacak.

Karamürsel‘e hak edilen değer verilecek. Karamürsel bizim dönemimizde Edirne Kırkpınar‘da tekrar başpehlivanlıklar alacak. Karamürsel, Kocaeli‘nin küçük bir ilçesi olarak en yaşanılır bir ilçesi olacak konuma getireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayırt etmeden, sen şuurdansın sen buradansın demeden Karamürsel ilçesinin bütün renklerle herkesi kucaklayacağız. Kimse huzursuz olmasın. Kimse çekinmesin. Bizim kollarımız geniş. Kollarımız Karamürsel ilçesinin her yerini saracaktır.

Bundan sonra 31 Mart seçimlerine kadar hep birlikte çok çalışacağız. Yol alacağız.44 günümüz kaldı. Hep birlikte daha çok yoğun çalışma yapacağız. Seçim büromuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Sohbetlerin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile seçim bürosunun açılışı sona erdi.

 HABERİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞÖYLE,

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı