Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil‘in ev sahipliğinde bugün düzenlenen kahvaltıda, Yalova geneli ile Karamürsel CHP Örgütleri, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclis Aday Adayları bir araya geldi.

''Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı''

31 Mart tarihinde yapılacak seçimlere az bir zaman kaldığını söyleyen CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil “ Tüm partililerin önerilerine, düşüncelerine ihtiyacımız var. Hiç zaman kaybetmeden Sosyal Demokrat kimliğini tekrardan Yalova ile Kocaeli'ye kazandıracağız.

Yeniden iyiyi, güzeli, getirmek için elimizdeki tüm imkânları seferber edeceğiz. Bunun için her partiliye, büyük bir iş düşmektedir. Bunu hep birlikte omuz omuza vererek başaracağız. Seçimlerden sonra Sosyal belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz.

“ Kaytazdere Yeniden Doğacak”

Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal‘a beldemize 2 dönem güzel hizmetler verdiğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben de Kaytazdere' ye en güzel hizmetleri vermek için belediye başkan adayı oldum.

Tek amacım Kaytazdere'nin büyümesi ve gelişmesidir. Kaytazdere  halkı  en güzel hizmetleri almayı  hak ediyor. “Kaytazdere Yeniden Doğacak” parolamızdaki tüm projeleri ileri ki günlerde kamuoyuna açıklayacağım.

“ Siyaset üstü bir belediye başkanı olacağım”

Kaytazdere' ye  en güzel hizmetler verebilmek, Kaytazdere'yi Yalova'nın en güzel, en cazibe merkezi yapmak, Kaytazdere'ye çağdaş bir kent haline getirmek için Kaytazdere'deki  tüm siyasi görüşleri bakmaksızın  her kesimin oyunu bekliyorum.

Tüm Kaytazderelilerin belediye başkanı olacağım. Kaytazderimiz bir tanedir. Kaytazdere'ye en güzel hizmetleri vermek boynumun borcudur. Kaytazdere halkımı çok seviyorum ” dedi.

Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltıda Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil ve eşi Hayriye Çitil tek tek davetlilerle yakından ilgilenerek ev sahipliği görevini de en iyi şekilde yerine getirdiler.

Birlik,Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısına, CHP Yalova Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay,Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,CHP eski Altınova Belediye Başkanı Kemal Gülbahar, CHP Yalova İl Teşkilatından Selahattin Can,Rıfat Özgün,Mehmet Kıran,Mediha Sevindik,Nihat Atam,Ali Haydar Polat,Zafer Gürel, CHP Yalova Armutlu İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, CHP Kaytazdere Belde Başkanı Mehmet Demiröz ve yönetimi ile gençlik ve kadın kolları,CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı, CHP Karamürsel Belediye Meclis Üyesi İlkay İsmail Kaya,CHP Kaytazdere Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, CHP Yalova Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk,CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık,  CHP Altınova İl Genel Meclis Aday Adayları Yener Yiğit ve Samet Demirci ile partili üyeler katıldı.

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı