Lise öğrencisi Ceylin Naz Buzdağlı, “Yalova Valisine okulları tatil etmediniz. Rüzgarda şemsiyem kırıldı. Bana bir şemsiye borçlusunuz” diye mesaj attı

Yalova Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Ceylin Naz Buzdağlı, geçtiğimiz hafta fırtınalı havada şemsiyesi kırılınca, Yalova Valisi Hülya Kaya’ ya “okulları tatil etmediniz. Şemsiyem kırıldı. Fırtına boyunca okulları tatil edin diye size sürekli mesaj atmıştım. Sayın Valim bana bir şemsiye borçlusunuz” mesajını attı.

Mesajı okuyan Yalova Valisi Hülya Kaya, lise öğrencisi Ceylin Naz Buzdağlı’yı evinde ziyaret etti ve şemsiye hediye ederek borcunu ödedi.

Öğrenci Ceylin Naz Buzdağlı,” Yalova Valimiz Sayın Hülya Kaya’yı ilk defa gördüm.

Mesajımı okuyan valimizin evimize gelerek beni ziyaret etmesi, bir şemsiye alarak borcumu ödemek istiyorum demesi beni çok şaşırtmıştır. Ben sayın valimize mesajı öylesine, espri olarak atmıştım.” Dedi.

Açıklamada bulunan Yalova Valisi Hülya Kaya “ Mesajı okudum. Çok hoşuma gitti. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin haklarını araması beni çok mutlu etmiştir. Şahsıma mesaj atan lise öğrencimiz Ceylin Naz Buzdağlı’yı evinde ziyaret ettim ve tanıştım. Bu arada şemsiye borcumu da ödemiş oldum.” Dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı