Bir süredir kanser tedavisi gören Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Kaymakamı Yusuf Özdemir tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybetti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer hastaneye gelerek, kaymakamın ailesine taziyelerini iletti.

Kanser tedavisi gören, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir (53) evinde rahatsızlandı. Özdemir'in ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Özdemir, ambulansla alınarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine götürüldü. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Özdemir, hayatını kaybetti.

Durumu haber alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer hastaneye gelerek, kaymakamın ailesine taziyelerini iletti. Öte yandan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla ilçede düzenlenecek etkinlikleri iptal etti.

YUSUF ÖZDEMİR KİMDİR?

1970 yılında Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde doğan Yusuf Özdemir, Almanya’da başladığı ilkokul eğitimini Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde tamamladı. Orta ve Lise eğitimini Samsun’da tamamlayan Özdemir, 1987 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü 1991 yılında bitirdi. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanlığında Yüksek Lisansını tamamladı. Özdemir, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Hastalığı nedeni ile tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesinde yaşamını yitiren Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir için bugün  Kocaeli Valiliğinde tören düzenlendi.

GÖLCÜK’TE CENAZE NAMAZI KILINACAK

Törenin ardından Gölcük Merkez Cami'nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Kaymakam Özdemir’in naaşı cenaze namazının ardından memleketi Samsun a uğurlanacak.

CUMA GÜNÜ MEMLEKETİ SAMSUN DA DEFNEDİLECEK

Kaymakam Özdemir, 1 Eylül Cuma günü Samsun'da da Büyük Cami’de cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı’na defnedilecek.

KOCAELİ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Dürüst, idealist ve çalışkan kişiliği ile şehrimizi benimseyen ve halkımız tarafından da sevilen değerli bir devlet adamı olan Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede emanetini teslim ederek ebedi aleme yürüdü.

Gölcük Kaymakamı Merhum Yusuf Özdemir için 31.08.2023 Perşembe günü Saat:11.00’de Valiliğimiz yerleşkesinde Resmi Cenaze Töreni düzenlenecek olup, akabinde Gölcük Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben Cenaze Namazı kılınacaktır.

01.09.2023 Cuma günü Samsun ili, İlkadım ilçesi Büyük Camii’de Cuma Namazını müteakiben  kılınacak Cenaze Namazının ardından Derecik Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak Merhum Kaymakam Yusuf Özdemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve hemşehrilerimize baş sağlığı diliyoruz.

Mekanı cennet olsun."



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı