İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 83 yılın ardından yeniden düzenlenen 1. Ulugazi Yağlı Güreşleri’nin şampiyonu Karamürselli Hüseyin Gümüşalan’a altın kemerini verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamının son 5 yılında anısına düzenlenen ‘Ulugazi Yağlı Güreşleri’nin 83 yıl aradan sonra ilk kez düzenlendiği müsabakaların finaline katıldı. Spor İstanbul’un ev sahipliğinde Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda düzenlenen müsabakalar gün boyu sürdü. 

ALTIN KEMER HÜSEYİN GÜMÜŞALAN’IN OLDU

Tüm gün süren zorlu mücadelelerin sonunda 64 başpehlivandan dördü yarı finale kaldı. Er meydanında Mustafa Taş, Recep Kara ile Nedim Gürel de Hüseyin Gümüşalan ile eşleşti. Finalde mücadele edecek isimleri belirleyen yarı final müsabakası nefesleri kesti. Zorlu mücadelenin galipleri Taş ve Gümüşalan oldu. Mustafa Taş ile Gümüşalan finalde karşı karşıya geldi. Günün şampiyonunu belirleyen müsabakada altın kemeri almaya hak kazanan başpehlivan Hüseyin Gümüşalan oldu. 

ALTIN KEMERİ İMAMOĞLU VERDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sahnede başpehlivanların ödüllerini verdi. Kupa, 2 tam altın ve madalya alan başpehlivanların gün boyu mücadelesini verdiği altın kemer de İmamoğlu tarafından Hüseyin Gümüşalan’a verildi. 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı