Altınova Kaymakamlığı´ndan Antalya Gazipaşa Kaymakamlığı’na atanan Nurullah Kaya için Elegance Resort Hotel´de veda gecesi düzenlendi.

Veda gecesine; Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel ve meclis üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Belediye Meclis üyeleri, CEMRE Tersanesi’nde Yönetim Kurulu Başkanı ve Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Gülcek, Yalova GHSİ İl Müdürü Metin Kaplan, Altınova Emniyet Amiri Murat Teber, Çiftlikköy ilçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Bitmez, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Çorbacı, Mustafa Tunalı,SS.Kaytazdere Kamyoncular Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil Yanık ve Yönetimi, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar,Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, STK temsilcileri, Altınovalı genç sporcular, başpehlivan Ahmet Taşçı ile Karamürsel esnafları katıldı.

Oldukça duygusal bir havada geçen yemekli gecede konuşmaların ardından kurum ve kişiler Kaymakam Nurullah Kaya’ya plaket takdim ettiler.

Kaymakam Nurullah Kaya’yı Karamürselli Dostları da yalnız bırakmadı

Gazipaşa kaymakamlığına atanan Nurullah Kaya onuruna Elegance resort otelde verilen veda gecesinde Kaya'yı Karamürselli dostları da yalnız bırakmadı. 

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti ilçe başkanı Recep Demirel, Bağlar Pastanesinin sahibi Kadri Bağlar, Arapoğlu İnşaatın sahibi, Ali Algüzey,Baş değirmen Alabalık Tesislerinin sahibi Ahmet Baş ile  birlikte ünlü başpehlivan Ahmet Taşçı yalnız bırakmadı.

Başkan Oral’dan Kaymakam Nurullah Kaya’ya Plaket

Altınova kaymakamlığından, Antalya Gazipaşa kaymakamlığına tayin olan Nurullah Kaya ve eşinin çok sayıda şükran plaketi ve hediye armağan edildi.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Kaymakam Nurullah Kaya’ya plaket takdim etti.Yeni görev yerinde başarılar diledi.

Elegance Resort Otel'e katılan davetliler günün anısına istinaden verilen hediyelere teşekkür eden Kaya, 'bunları evimin en güzel yerinde muhafaza edeceğim.' dedi.

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek’te Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya plaket takdim ederek birlikte çalışmaktan çok zevk aldıklarını ifade ettiler.

 

Başkan Ali Kangal: ' Nurullah Kaya Kaymakamımızdan Çok Şey Öğrendik’

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal, Gazipaşa kaymakamlığına tayin olan Nurullah Kaya onuruna Elegance Resort otel'de verilen yemekte yaptığı konuşmada Kaya'dan çok şey öğrendiklerini söyledi.

Eşiyle birlikte hediye veren Kangal, 'Çok değerli bir bürokratı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Belediye başkanlığım süresince bana her alanda destek vermiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun diyorum.' diye konuştu.

Milli Eğitim ile daire amirleri

Altınova ilçe milli eğitim müdürü Zeki Sitar, okul müdürleri ve daire amirleri ilçeden tayin olan kaymakam Kaya'yı yalnız bırakmadılar. Çeşitli hediyeler verdiler.

Muhtarlar, Kaymakam Kaya’yı Yalova Valisi Olarak Görmek İstiyoruz

Altınova Bölgesi muhtarları, Antalya Gazipaşa’ya tayini çıkan Kaymakam Nurullah Kaya’ya çeşitli hediyeler verdiler. Yaptıkları konuşmalarda; kaymakamız Nurullah Kaya’nın hızlı çalışmalarına bazen yetişemiyorduk.3.5 yıl içerisinde bütün köylere asfalt yapılmış ve köylerimizin tüm sorunları çözülmüştür. Kaymakamız Nurullah Kaya’yı çok seviyoruz. Altınova Kaymakamlığına yeni atanan ve ileriki haftalarda görevine başlayacak olan kaymakamın işi gerçekten çok zor olacaktır. 7’den 77’ye herkes tarafından tanınmak ve sevilmek büyük performansla çalışmak zor bir iştir.

Nurullah Kaya Kaymakamımızı ilerleyen yıllarda Yalova Valisi olarak görmek istiyoruz ifadelerini kullandılar.

Medya’dan tam destek

Antalya Gazipaşa kaymakamlığına atanan kaymakam Nurullah Kaya görev yaptığı süre içinde kendisine destek veren basın temsilcilerine tek tek teşekkür etti. Kaliteli ve dürüst haberciliğin en güzel örneğinin verildiği Altınova’da basın mensuplarıyla sağlıklı ve iyi ilişkiler kurduğunu, bundan da memnun kaldığını söyleyen kaymakam Nurullah Kaya, ‘ Aynı ilgi ve alakayı yerime atanan arkadaşıma da göstermenizi rica ediyorum.’dedi. Kaymakam Kaya, genel yayın yöneticimiz Burhan Kazmalı, gazeteci Nevzat Samancı, Güven Kaya ile Ahmet Öz’e ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

 

Tersane Girişimcileri de Kaymakam Nurullah Kaya’ya Plaket Takdim Ettiler

Gazipaşa kaymakamlığına tayin olan Altınova kaymakamı Kaya'ya en anlamlı hediye Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş tarafından verildi. Şirketin yönetim kurulu üyesi Orhan Gülcek ve şirket yöneticilerinden Ayhan Kayatürk, seramik üzerine yapılmış gemi portresini birlikte Kaya'ya takdim ettiler. 

 

Gençleri spora teşvik etti

Spor alanında alt yapısı bulunmayan Altınova’da gençlerin boş zamanlarında spor yapmaları yönünde Altınova Tersaneciler ile görüşme yaparak kulüp kurulmasında öncülük eden Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, minder güreşi, yağlı güreş, boks, halter, atletizm olmak üzere birçok alanlarda kurs açılarak gençleri spora teşvik etti. Bazen de sporcular ile idmanlara bile katıldı.

Yetiştirilen sporcular, Edirne Kırkpınar yağlı güreşleri, iller arası müsabakalar, Türkiye Şampiyonaları olmak üzere Olimpiyatlara bile katıldılar.35 Altın Madalya’yı Altınova ilçesine kazandırdılar.

Altınovalı genç sporcuların başarıları ile Yalova’nın Altınova ilçesinin adını Türkiye geneli ile dünya’ya duyurdular.

Genç sporcular, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya için düzenlenen veda yemeğine katıldılar. Teşekkür ederek yeni görevinde başarılar temennilerinde bulundular. Kaymakam Nurullah Kaya’dan ayrılmanın zor olduğunu ifade ederek, duygusal anlar yaşadılar. Bu duygusal anlarda genç sporcuların gözyaşları da davetliler tarafından gözlendi.

 

Kaymakam Nurullah Kaya ‘Eşinden Helallik İstedi’

Veda yemeğinin sonunda konuşma yapan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya” Van’ın Gürpınar İlçesinden Altınova ilçesine kaymakam olarak atanır iken çok üzülmüştüm. Şimdi de Altınova ilçesinden Antalya Gazipaşa Kaymakamlığına atandım. Altınova ilçesinden ayrılmanın derin üzüntüsünü yaşamaktayım. Devlet memuruyum. Türkiye sınırları içerisinde görev verilen her yerde çalışırım. İşimi severek yapıyorum. Görev yaptığım yerlerde faydalı olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendimi işe verirken her zaman eşim Sümeyra Kaya ile çocuklarımı ihmal ediyorum.Aileme zaman ayıramıyorum. Bu yüzden eşimden helallik istiyorum. Geceye katılan tüm davetlilere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı