9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden geçen yıl mezun olan Karamürselli Sinem Serttürk, Avukatlık Stajını Kocaeli Barosu eski Başkanı Av.Tamer Solukoğlu’nun yanında tamamladı. Geçtiğimiz Perşembe günü Kocaeli Barosu’nda düzenlenen törenle yemin ederek avukatlık çalışma ruhsatnamesini aldı.
Lise yıllarında hukukçu olmak isteyen Karamürselli Sinem Serttük, çok çalışarak ideali olan 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Eğitimini tamamlayarak başarılı bir derece ile mezun olduktan sonra stajını Kocaeli’nde tamamladı. Kocaeli Barosunda geçtiğimiz Perşembe günü düzenlenen törende yemin ederek çalışma ruhsatını alan Avukat Sinem Serttürk, memleketi olan Karamürsel’de önümüzdeki haftalarda hukuk bürosu açarak mesleğini yine Karamürsel ilçesi’nde icra edeceğini gazetemize açıkladı.
Yeni Avukat Sinem Serttürk’ün Karamürsel’in Karapınar Mahallesi (Köy) nde ikamet eden Birgül ve Seyhan Serttürk çiftinin kızları olduğu öğrenildi.
Karamürselli Genç Avukat Sinem Serttürk’e gazetemiz olarak mesleğinde başarılar dileriz.
-
İYİ PARTİ Karamürsel'in ilçe kongresi
-
Karamürsel’de okul kantinleri ve gıda işletmelerine sıkı denetim
-
Gazze'de ateşkes yürürlüğe girdi
-
Kütahya’nın Simav ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem
-
Altınova’da eşini öldüren cani koca tutuklandı
-
Eşi Tarafından Sokak Ortasında Öldürülen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı
-
Kocaeli Valiliği uyardı: Kuvvetli geliyor!
-
Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür belgesi
-
Karamürsel’de “Güvenli Okul” Uygulaması
-
Yalova’da yağışlı günler başlıyor
-
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile Kocaeli Valiliği uyardı! Dikkat sağanak yağış geliyor
-
Altınova'da eşini sokak ortasında göğsünden ve başından vurdu

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI