
Yalova İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.
Altınova ilçesinde D.Ö. ve G.Ş. isimli şahısların ormanlık alanda yetiştirdikleri kenevirleri kubar esrar haline getirip satışa hazırladıkları bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, harekete geçti. Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yalova İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda; 1.473 gram kubar esrar, 4 kök kenevir bitkisi, 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 221 adet 9 mm tabanca fişeği, 19 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan D.Ö. ve G.Ş., yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilirken, şüpheliler hakkında adli kontrol kararı uygulandı.
Yalova Valiliği, vatandaşların huzur ve güven ortamında yaşamalarını sağlamak amacıyla, uyuşturucu başta olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edileceğini açıkladı.

-
Karamürsel’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
-
Karamürsel Belediyesi’nde Çocuk Meclisi kuruldu
-
15 yaş altına sosyal medya yasaklandı
-
Okullara 7 basamaklı güvenlik önlemi
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet ÖZ: “23 Nisan, millet iradesinin basınla güçlenerek geleceğe taşındığı gündür”
-
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, koltuğunu Savaş’a devretti
-
Karamürsel'de kayıp öğrenci bulundu
-
Karamürsel’de iş yeri soydu sahte kimlikle Manisa’da otelde yakalandı
-
Karamürsel Belediyesi Güreş Takımı yeni sezona hazır: İki yeni transfer
-
Senad İbriç, Karamürselspor’da Futbol Okulu Direktörü Oldu
-
S.S Altınova Kaytazdere Çekici ve Kamyoncular Kooperatifinden odalara ziyaret
-
Kurban kesim ve çekim fiyatları belli oldu!
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel Belediyesi’nden Yangın Mağduru Aktekin Çiftine Tam Destek
-
Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinden Eğitim Çalıştayı
-
Karamürsel Ereğli Mahallesi’nde Ev Alevlere Teslim Oldu
-
Karamürsel’de gece yarısı yangın
-
Karamürsel'de Buğdem Börek Pide Salonu Hizmete Açıldı
-
Karamürsel ’de motosiklet ile otomobil çarpıştı.2 Yaralı

Kocaeli Bilişim Zirvede
Altınova Belediyesi Basın Gezisi
Kocaeli Bilişim Futbol Takımı




USD
EURO