Kocaeli Valiliği, yarın öğleden sonra kentte aralıklı ve yerel olarak meydana gelecek kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyardı.
Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; 26.05.2025 Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren İstanbul Avrupa Yakası, sabah saatlerinden itibaren İstanbul Anadolu Yakası ve Yalova, öğle saatlerinden itibaren ise Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.
Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, toz taşınımı ile beraber çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."
-
Karamürsel Belediyesi, 12 Şehidimizin Ruhuna Helva Dağıttı
-
LGS 2025 Karamürsel İlçe Birincisi Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan Çıktı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Akçat Mahallesi’ndeki çilek hasadına katıldı
-
Asrın Açıkbaş Delikanlı Oldu
-
Muharrem Börek vefat etti
-
Büyükakın, “Karamürsel’e söz verdik, sadece bugünü değil, yarını da düşünen bir ulaşım yatırımı yaptık”
-
Gazeteci Mesut Akbulut, Asfaltta Yumurta Pişirdi
-
Şizofreni hastalığına yakalanan TÜİK'e göre Türkiye de ev kiraları 10 bin lira, sağlık 50 lira, öğrenci yurdu 700 lira
-
Karamürsel Belediyesi’nden Tepeköy’e alternatif yol
-
Karamürsel Muhtarlar Derneğinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
-
Marmara’ya kuvvetli fırtına uyarısı
-
Yarından itibaren hava serinliyor

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI