Kocaeli’deki vatandaşlar geçtiğimiz günlerde şebeke sularındaki tat değişimini dile getirmişti. Konuya ilişkin açıklama İSU Genel Müdür Ali Sağlık’tan geldi.

Ali Sağlık, “Halkımız Yuvacık suyunun tadına alışkın. Sapanca suyunun tadı karışınca bu kadar değişiklik olur. Bu da damak tadında değişikliğe neden oluyor” ifadelerini kullandı.

Kocaeli’nin birçok ilçesinde şebeke sularındaki koku ve tat değişimini vatandaşları dile getirmişti. Konuyla ilişkin gazetemize konuşan İSU Genel Müdür Ali Sağlık vatandaşların Yuvacık suyunun tadına alışık olduğunu belirterek, “Halkımız Yuvacık Suyu’nun tadına alışkın. Sapanca suyunun tadı karışınca bu kadar değişiklik olur. Bu da damak tadında değişikliğe neden oluyor” dedi.

TEPKİ VERMELERİ NORMAL

Suda küf kokusu olmadığı ifade eden Sağlık, “Suda küf kokusu yok. Damak tadı değişince insanlar bunu hissediyor. Sapanca’nın suyunu 13 Haziran’da almaya başladık. İlk etapta bu şekilde tepki vermeleri normal. Suyun içilmesinde ve kullanılmasında herhangi bir sıkıntı yok. İnsan sağlığına zararlı bir su şehre verilir mi?” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı