Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonu (KARBAFED) 3. olağan kongre sürecini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonunun Yeni Yönetiminde Karamürsel ’de faaliyet gösteren Mohti Otel’ in sahibi iş insanı Mehmet Oruç’ da yer aldı.

Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonunun yeni yönetim kurulunun ilk ziyaretleri,  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a oldu.

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu yönetiminin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “İlimiz genelinde bu tür dernek ve federasyonların oluşması kültürel zenginliğimizin bir işaretidir” dedi.

GENÇLERİMİZE BURSLAR SAĞLAYACAĞIZ

KARBAFED Başkanı Av. Gökhan Atılgan ise yeni yönetim kurulu olarak Vali Yavuz’u ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Atılgan, “Sayın Valim, sizlerin çalışma gayretinizi görüyoruz. Bizler başarı dileklerimizi sunuyoruz. Bizim kapımıza kim gelse mikro milliyetçiliğe fırsat vermeden hizmet etmek arzusundayız. Eğitim konusunda öğrencilerimize burs sağlamaya ağırlık verip çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Başkan Av. Gökhan Atılgan’a, Yönetim Kurulu Üyeleri Emre Özbay, Mesut Kanpara, Vahit Kuzu, Yasin Uzuner, Perihan Dede, Ali Tokgöz, Mehmet Oruç ve Reşat Öktem eşlik etti.

Gazetemiz olarak Kocaeli Artvin Dernekler Federasyonu (KARBAFED)’in yeni yönetim kurulunda yer alan Karamürselli İş insanı Mohti Otel’in sahibi Mehmet Oruç’a başarılar dileriz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı