Açılış Törenine, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Mali Müşavir Muammer Nuri Yönaç ve İlknur Yönaç, Gökbağ ile Dumanlı ailelerinin yakınları ve ilçe esnafı katıldı.
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.
İşyeri açılışına katılan Başkan Çalık ile davetliler, Lezzetli Unlu Mamullerini açan Hasan Basri Gökbağ ile Oktay Dumanlı‘ya hayırlı olsun temennileri ile bol kazançlar dilediler.
Lezzetli Unlu Mamuller‘de ilçe halkına günlük ekmek, poğaça, simit, börek, tatlı ve pasta çeşitlerinin satılacağı öğrenildi.
Lezzetli Unlu Mamuller ‘in sahipleri Hasan Basri Gökbağ ve Oktay Dumanlı “ İşyerimizin açılış törenine katılan belediye başkanımız Ahmet Çalık, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci ile tüm davetlilere çok teşekkür ederiz. Karamürsel halkını da işyerimizdeki yeni lezzetleri tatmalarını öneririz.” Dediler.
Gazetemiz olarak Lezzetli Unlu Mamullerini hizmete açan Hasan Basri Gökbağ ve Oktay Dumanlı‘ya bol kazançlar dileriz.
Lezzetli Unlu Mamuller İletişim
4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi Kargolar Karşısı No.8 / A Karamürsel / KOCAELİ
-
İSU Genel Müdürü Ali Sağlık,” "Ya tedbir alacağız, ya susuz kalacağız"
-
Yağmur geliyor
-
MSB Gölcük 584 daimi işçi alımı kura sonuçları belli oldu
-
22 yaşındaki suç makinesi, Karamürsel'de polise yakalandı!
-
Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya “ Karamürsel Terminali ile şehir merkezi arasında ring seferler düzenlenmelidir.”
-
Karamürselspor, takım otobüsüne kavuştu
-
Kocaeli’nin en zengin ve en yoksul ilçeleri belli oldu
-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürselli İbrahim Akın, Kalbine Yenildi
-
Karamürsel’deki motosiklet kazası yine ölümle sonuçlandı
-
Karamürsel’de iki motosiklet ışıklı kavşakta kaza yaptı.2 Yaralı
-
Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla “ orman yangınlarında sabotaj var mı? “

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürsel 'de yangın
-
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
-
Karamürsel'de Yangın
-
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal
-
Karamürsel’de 15. Geleneksel Laz Kültürü (Kada) Şenlikleri Düzenlendi