Hasan Basri Gökbağ ile Oktay Dumanlı tarafından Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi Kargolar Karşısı No.8 / A ‘ da “ Lezzetli Unlu Mamuller “ isimli işyeri törenle hizmete açıldı.

Açılış Törenine, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, Mali Müşavir Muammer Nuri Yönaç ve İlknur Yönaç, Gökbağ ile Dumanlı ailelerinin yakınları ve ilçe esnafı katıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

İşyeri açılışına katılan Başkan Çalık ile davetliler, Lezzetli Unlu Mamullerini açan Hasan Basri Gökbağ ile Oktay Dumanlı‘ya hayırlı olsun temennileri ile bol kazançlar dilediler.

Lezzetli Unlu Mamuller‘de ilçe halkına günlük ekmek, poğaça, simit, börek, tatlı ve pasta çeşitlerinin satılacağı öğrenildi.

Lezzetli Unlu Mamuller ‘in sahipleri Hasan Basri Gökbağ ve Oktay Dumanlı “ İşyerimizin açılış törenine katılan belediye başkanımız Ahmet Çalık, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci ile tüm davetlilere çok teşekkür ederiz. Karamürsel halkını da işyerimizdeki yeni lezzetleri tatmalarını öneririz.” Dediler.

Gazetemiz olarak Lezzetli Unlu Mamullerini hizmete açan Hasan Basri Gökbağ ve Oktay Dumanlı‘ya bol kazançlar dileriz.

Lezzetli Unlu Mamuller İletişim

4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi Kargolar Karşısı No.8 / A Karamürsel / KOCAELİ





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı