Önceki akşam İstanbul Sheraton otelde düzenlenen 2024 Top Model Of Turkey Yarışmasında Karamürselli Celal Tuğberk Kuzey 2.oldu.

Karamürselli Celal Tuğberk Kuzey, Türkiye’yi Vietnam’da temsil edecek.

3'cüsü düzenlenen "Top Model Of Turkey 2024" önceki akşam Sheraton otelde ünlü isimlerin ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Gecenin sunuculuğunu ünlü sunucu Şenol İpek ve Esin Yum üstlendi.

Mehmet Ali Erbil, Demet Şener, Wilma Elles, Ece Gürsel, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Nilay Dorsa gibi ünlü isimlerin yanısıra başarılı program yapımcısı Timuçin Güner jüride yer aldı. İş, sanat, moda dünyasından alanında başarlı isimler de Top Model of Turkey derecelerini belirlemek üzere puan verdiler.

 Top Model Of Turkey 2024 finalistleri Bayanlarda 20 yaşında İrem Cannur Özgen, erkekler de 25 yaşındaki Mehmet Borneo birinci olurken, 17 Yaşındaki Mina Balım Bingül ve Karamürselli Celal Tuğberk Kuzey 2. liğe layık görüldü.

Finalistlerden Gülben Güven ve Can Gündoğan da 3 oldular. Son üç finalisti açıklamak üzere sahneye davet edilen Miss Turkey 95 Birincisi Demet Şener “ çok duygulandığını ve kendisinin de aynı heyecana ortak olduğunu söyleyerek tüm finalistleri cesaretlerinden dolayı kutladı ve benim de çocuklarım sizin yaşınızda umarım kariyerinizde sizi güzel şeyler bekliyor” dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı