Yeni yerine taşınan ve yeni yönetimini belirleyen Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Merkezi tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Başkan Ahmet Öz ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Eren'i Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti ile Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin yaptıkları çalışmalar anlatıldı.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan UGC Genel Başkanı Ahmet Öz “ güzel ev sahipliğinden dolayı Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çetin ile yönetimine çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çetin “ Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi tarafından yapılan hayırlı olsun ziyaretinden çok memnun kaldık. UGC Ailesini 30 Haziran 2024 Pazar günü saat 11.00'de Karamürsel Valideköprü Mesire Alanında yapacağımız 17.Pita Teferiç Şenliklerine davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı