Yeni yerine taşınan ve yeni yönetimini belirleyen Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Merkezi tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Başkan Ahmet Öz ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Eren'i Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimi karşıladı.
Ziyarette, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti ile Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin yaptıkları çalışmalar anlatıldı.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan UGC Genel Başkanı Ahmet Öz “ güzel ev sahipliğinden dolayı Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çetin ile yönetimine çok teşekkür ederiz.” Dedi.
Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Çetin “ Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi tarafından yapılan hayırlı olsun ziyaretinden çok memnun kaldık. UGC Ailesini 30 Haziran 2024 Pazar günü saat 11.00'de Karamürsel Valideköprü Mesire Alanında yapacağımız 17.Pita Teferiç Şenliklerine davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
-
Kocaeli susuz kalıyor!
-
Kocaeli dahil 7 ilde büyük deprem tatbikatı
-
Saadet Partisi 9.Olağan Karamürsel İlçe Kongresi Yapılıyor
-
TÜİK açıkladı! Batı kiradan Doğu gıdadan dertli
-
Karamürsel’de Meme Kanserine Karşı Farkındalık Semineri Düzenlendi
-
Karamürsel'de meme kanseri farkındalığı için yürüyüşü düzenlendi
-
Şevval ve Muhsin Can evlendi
-
Karamürsel‘de Pembe giy, gel! “ Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü”
-
Karamürsel Belediye Meclisi Ekim Ayı 2. Oturumu Gerçekleştirildi
-
12. Kivi Festivali iptal edildi
-
Kocaeli’de ulaşıma zam tarifesi komisyonda!
-
Sigaraya zam geldi!

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI