Karamürsel’in tanınan ve sevilen iş insanlarından Fatih Erbaş tarafından Derin Gayrimenkul’un Kocaeli Başiskele’de 3.şubesi törenle hizmete açıldı.

Açılış Törenine, CHP Kocaeli Milletvekili  Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Başkanı  Bülent Sarı, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Genel Başkanı Ahmet Öz ve yönetimi, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu,CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı  Ahmet Çalık, İstanbul Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı  Adnan Yeşiltaş, Kocaeli Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yaşar Durmaz,Multi Turkey Ceo’su  Ertuğrul Acar, CHP Karamürsel İlçe Başkanı  Anıl Aksu,CHP Başiskele İlçe Başkanı  Anıl Acurman,Kaytazdere Belediyesi Eski Başkanı Ercan Reyhan, Dereköy Belediyesi Eski Başkanı Ali Koçabıçak,Kocaeli Emlakçılar Odası Eski ve Kurucu Başkanı Ahmet Pekin,Kocaeli Emlak Sahibi  Murat Hamzaoğlu,Atatürkçü Düşünce Derneği Karamürsel Şubesi Başkanı Bilgutay Bağdat, Karamürsel Çarşı Esnafları Grubu, Erbaş Ailesi ve yakınları katıldı.

FATİH ERBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta konuşan Derin Gayrimenkul’un kurucusu Fatih Erbaş, katılımcılara teşekkür ederek, şirketin hedefleri ve bölgedeki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca açılışa katılan konuklar arasında bulunan eski belediye başkanları, emlak sektörü temsilcileri ve yerel medya mensupları da etkinlikte yer aldı.

YENİ İVME KAZANDIRACAK

Derin Gayrimenkul’un Başiskele’deki yeni şubesi, bölgedeki gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyor. Açılış etkinliği, sektörün önde gelen isimlerinin bir araya gelerek, iş birliği ve dayanışma içinde hareket etme fırsatı bulduğu önemli bir organizasyon olarak dikkat çekti.

Derin Gayrimenkul Kocaeli Başiskele Şubesi İletişim Bilgileri,

Fatih Mahallesi Galip Erenoğlu Caddesi Zeray Perla Sitesi No.16 /A Yuvacık,  Başiskele / Kocaeli    Tel.. 3221680

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı