
Negmar Denizcilik Yatırım-Anonim Şirketi tarafından Yalova Tavşanlı’da inşasına başlanan Negmar Ortaokulunun temeli bugün düzenlenen törenle atıldı.
Temel atma törenine, Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Narlı Feribot Genel Müdürü Kemal Gündüz ve çok sayıda davetli katıldı. Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ise kardeşi Kurban Koç’un geçtiğimiz Cuma günü vefat etmesi nedeniyle törene katılamadı.
Başkan Kaçar “Özellikle eğitim konusunda çok hassasız”
Törenin açılış konuşmasını Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar yaptı. Konuşmasında Mehmet Koç’a başsağlığı temennisinde bulunan Mücahit Kaçar, “Bugün burada geleceğin mimarları temelini atacağımız bu okulumuzda yetişecekler. Göreve geldiğimiz günden bu yana sadece alt ve üst yapı yatırımlarına değil, sosyal ve kültürel yatırımlara da çok önem veren bir belediyeyiz. Özellikle eğitim konusunda çok hassasız” dedi. Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği faaliyetleri anlatan Kaçar, okulun yapımındaki destekleri için Negmar şirketinin yetkililerine teşekkürlerini iletti.
Milletvekili Ahmet Büyükgümüş “Tavşanlı ve Yalova’mız için hayırlı olsun”
AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş “Tavşanlımız kentimizin gelişen bölgelerinin başında geliyor. Burada eğitim-kültür hayatımızın da gelişmesi için hepimiz çok özenli bir çalışma yürütüyoruz. Burası Türkiye’nin sanayisi bakımından çok önemli bir bölge olma yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu yatırımla birlikte hem eğitime destek olurken hem de mesleki gelişime katkı sağlıyoruz. Burada bir ortaokul temelini birlikte atıyoruz. Negmar Denizciliğe ve Mehmet Koç’a teşekkür ediyorum. Ne zaman bir hayır işi olsa ekip halinde yanımızda oldular. Kurban beye de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Tavşanlı ve Yalova’mız için hayırlı olsun” dedi.
Duanın ardından temel atıldı
Din görevlisi eşliğinde okunan duanın ardından Yalova Valisi Muammer Erol ile AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş tarafından butona basılarak Yalova Tavşanlı Negmar Ortaokulunun temeli atıldı.



-
Gazete ve basın olarak iktidar ve muhalefet partilerin gündeme almadığı, “ ekonomik sıkıntıyı” kamuoyuna biz duyuruyoruz
-
Karamürsel'de evinde ölü bulundu
-
Karamürsel’de Yağlı Pehlivan Güreşleri Başlıyor
-
Benzin fiyatlarına bu gece yeniden zam
-
Karamürsel’de 700 yıldır yaşam sürüyor
-
YENİ Parti İzmit’te yeni dönem! Merih Kuruçelik kurucu ilçe başkanı oldu
-
Karamürsel’de ev yangını
-
Prof. Dr. Muhammed Hakan Taş, Yalova Aktif International Hospital'da hasta kabulüne başladı…
-
Önce sıcak vuracak, sonra sağanak
-
En düşük emekli aylığına zam, bu gece yarısı hesaplarına yatırılacak
-
YENİ Parti Kocaeli örgütünde ilçe başkanları belli oldu
-
Sigaraya bir zam daha!
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in evi ve misafir odası görüntülendi!
-
Karamürsel'de motosiklet, lokantadaki müşteriye çarptı. Kamera Görüntülü Haber
-
Yalova Emniyet Müdürlüğünde Nöbetçi Amiri Başkomiser Rıdvan Demirel, 15 Temmuz 2016’da Büyük Başarı Gösterdi
-
Karamürselli Cobo Mustafa lakaplı Mustafa Uygun'un İstiklâl Madalyası, torunu Rauf Uygun tarafından saklanıyor
-
Kocaelider41 tarafından basın açıklaması yapıldı
-
Karamürselli Can Özdemir’ e Destek Bekleniyor


Kocaeli Bilişim Zirvede
Altınova Belediyesi Basın Gezisi
Kocaeli Bilişim Futbol Takımı




USD
EURO